free download 78 travel guides written by experts

PRO Cinema va difuza la miezul noptii sezonul 2 al serialului de actiune „Tinta umana”

PRO Cinema va difuza zilnic, începând cu data de 21 iunie, serialul „Ținta Umană”, sezonul 2.

Noul serial de la miezul nopții îl are ca protagonist pe Christopher Chance (Mark Valley), un bodyguard expert în securitate, care lucrează pe cont propriu în orașul San Francisco.

Angajat de clienți aflați în situații disperate, Christopher Chance trebuie să le protejeze viața, devenind chiar el o “’țintă umană” în vizorul răufăcătorilor. Experimentat și agil, personajul principal preia identitatea persoanelor, integrându-se perfect în viața acestora.

Chance îi are ca parteneri pe fostul inspector de poliție, Laverne Winston (Chi McBride) și un fost asasin plătit, Guerrero (Jackie Earle Haley), specializat în lovituri mortale și în torturarea oamenilor pentru obținerea de informații. Echipei lui Chance i se alătură și o fostă clientă, Ilsa Pucci (Indira Varma) și Ames (Janet Montgomery), cea care dorește să-și răscumpere greșelile din trecut.

În regia lui Paul A. Edwards, Steve Boyum, Simon West, Kevin Hooks, „Ținta umană” este un serial plin de acțiune și suspans, în care profesionalismul protagoniștilor se îmbină cu un umor irezistibil.

De sâmbătă seara, aventurile lui Christopher Chance vor putea fi urmărite la PRO Cinema.

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *