free download 78 travel guides written by experts

Printul Haosului

Roger Zelazny
Editura Tritonic

Un roman in care se clarifica multe din elementele care puteau a fi fara inteles sau sens in unele dintre volumele anterioare. Aventura ultimelor zile se desavarseste. Merlin ajunge acasa, la Curtile Haosului cu prilejul inmormantarii lui Swayvill. Aici afla insa de planurile de viitor pe care altii le aveau pentru el.

Noi aventuri apar – si prieteni ii stau alaturi. Rudele incearca sa il convinga sa adopte o anumita cale. Personaje diverse il ajuta in imprejurari diferite.

Ce va alege sa faca Merlin? Va face ceea ce doresc familia lui si chiar Logrusul? Se va produce un dezechilibru intre Model si Logrus? Vor avea de suferit Amber si/sau Curtile Haosului?

Multe sunt intamplarile si evenimentele care se petrec in acest volum X al seriei Amber a lui Roger Zelazny. Nu putem decat sa vi-l recomandam – pentru a afla cum se incheie aventura si ce perspective exista.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *