metalshow

Printr-o investitie de 1 milion euro Flamingo International

deschide un nou magazin Flanco World la Galaţi

Prin deschiderea noului magazin Flanco World la Galaţi, Flamingo International vizează consolidarea prezenţei sale în regiunea Moldovei

Flamingo International a deschis astăzi la Galaţi cea de-a 14-a unitate Flanco World din ţară. Noul magazin Flanco World reprezintă cea de-a doua unitate operată de Grupul Flamingo International în regiunea Moldovei şi face parte din strategia retailer-ului de a consolida reţeaua de magazine de mari dimensiuni operate sub conceptul Flanco World. Noua unitate Flanco World are o suprafaţă de 1200 metri pătraţi şi a implicat, din partea retailerului, o investiţie de 1 milion euro. Extinderea reţelei Flanco World reprezintă, la ora actuală, prioritatea grupului, şi va continua susţinut, atât anul acesta cât şi în 2008.

„Oraşul Galaţi este un centru comercial important din regiunea Moldovei, cu un potenţial foarte mare de dezvoltare, de aceea considerăm că este un punct strategic al extinderii reţelei Flanco World. Deschiderea noului magazin face parte din planurile noastre de a deschide 7 noi unităţi Flanco World în ultimul trimestru al anului, consolidând prezenţa reţelei în toate regiunile ţării,” declară Mihaela Irimia, Sales Director Flamingo International.

Deschiderea noii unităţi la Galaţi ridică la 14 numărul magazinelor Flanco World operate la nivel naţional de către Flamingo International, care şi-a propus să deschidă 20 de unităţi Flanco World până la finalul anului 2007, cu o suprafaţă totală de vânzare de 55.000 mp.  

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *