free download 78 travel guides written by experts

Printr-o investitie de 1 milion de euro, reteaua Flanco World

se extinde în zona Transilvaniei

Grupul Flamingo International extinde reţeaua Flanco World prin inaugurarea unei noi unităţi de acest tip în Sfîntu Gheorghe

Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail electronic, electrocasnic şi IT&C din România, anunţă deschiderea celui mai nou magazin Flanco World la Sfîntu Gheorghe. Astfel, retailerul continuă strategia de dezvoltare şi consolidare a reţelei prin inaugurarea unităţilor de acest tip în toate regiunile ţării. Investiţia alocată deschiderii celui mai nou magazin Flanco World a fost în valoare de 1 milion de euro, unitatea ocupând o suprafaţă de 1.000 mp. Grupul Flamingo International continuă procesul de consolidare în cele mai importante regiuni ale ţării prin inaugurarea unor magazine cu suprafeţe de vânzare de peste 1000 mp.

„Regiunea Transilvaniei constituie în prezent una dintre cele mai importante zone de retail ale ţării, motiv care ne-a determinat să deschidem o nouă locaţie operată sub conceptul Flanco World în oraşul Sfîntu Gheorghe. Această acţiune susţine strategia de dezvoltare a Grupului Flamingo International, prin inaugurarea unor magazine cu suprafeţe mari de vânzare şi cu o varietate de produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate”, declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

În 2008, compania va continua procesul de extindere a rețelei de magazine de suprafață mare operate sub brandul Flanco World prin planificarea unor investiţii în valoare de 16 milioane de euro, propunându-și să atingă o suprafață totală de vânzări (incluzând magazinele Flamingo Computers, Flanco şi Flanco World) de 70.000 mp până la finalul lui 2008 şi 90.000 mp, până la sfârşitul lui 2010.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *