free download 78 travel guides written by experts

Printesa din castelul de arama la Teatrul Masca

Vineri, 27 noiembrie, ora 20.00, Teatrul Masca va invita la o noua premiera – Printesa din castelul de arama, un spectacol pentru copii in regia lui Cristian Pepino.

“Vineri seara la Teatrul Masca atmosfera de poveste va invita sa redeveniti pentru o clipa copii. Va asteptam in minunata lume a lui Hans Christian Andersen, autorul care a fascinat cu basmele lui copilaria fiecaruia dintre noi”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Printesa din castelul de arama reprezinta a treia premiera a stagiunii aniversare Masca, alaturi de Regele cerb si Sluga la doi stapani, spectacole apartinand genului Commedia dell`Arte. 

Spectacolul de vineri seara este o adaptare a basmului cu acelasi nume scris de Hans Christian Andersen “in stilul Teatrului Masca, stil caracterizat de imbinarea expresivitatii corporale a actorului cu mijloacele plastice ale mastilor si papusilor, cu dansul si pantomima, atat de potrivite pentru a reda lumea de basm a marelui autor danez”, dupa cum declara Cristian Pepino.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave.ro, Acasa.ro, Prichindelulmeu.ro, Auto Cobalcescu

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *