free download 78 travel guides written by experts

Prinde gustul competitiei la PRO TV

Încep preselecțiile pentru noul sezon MasterChef

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Pentru următorul sezon, “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi cu un talent deosebit în materie de gastronomie.

Al cincilea sezon “MasterChef” invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro şi să arate României de ce sunt în stare. După perioada de înscrieri, urmează caravana în patru mari orașe din ţară, care va da şansa celor înscrişi să-şi demonstreze abilităţile culinare.

Caravana MasterChef ajunge pe 7 iunie în Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie. În cadrul probelor preliminare, participanţii sunt invitaţi să aducă propriile preparate, deja pregătite, pentru a dovedi locul pe care îl merită în cadrul competiţiei.

Încă de la primul sezon, “MasterChef” a fost lider de audienţă pe segmentul său. “MasterChef” a dedicat trei sezoane românilor pasionaţi de gătit şi unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu în ediţia specială “MasterChef. Proba Celebrităţii”.

În prezent, show-ul culinar MasterChef este difuzat în fiecare marţi, de la 20:30, pe PRO TV.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *