free download 78 travel guides written by experts

Prinde energie cu noile arome ale iernii

Odată cu venirea anotimpului rece, devenim din ce în ce mai obosiți. Ni se termină bateriile încă de la amiază, iar principalul motiv este reprezentat de expunerea redusă la soare, în condițiile în care ziua este mai scurta cu 6 ore. Dar totuși, iarna vine la pachet și cu multe zile libere și activități care ne fac plăcere. Fie că ți-ai planificat deja vacanța la munte, aștepți să te dai cu placa sau începi cumpărăturile de Crăciun, ai nevoie de o aromă care să te introducă în spiritul sărbătorilor și de energie pentru a trece peste orice provocare.

De aceea, în acest an, HELL ENERGY, cea mai populară băutură energizantă de pe piață*, lansează ediția limitată ICE COOL. Cele două noi băuturi energizante, cu gust de cireșe – struguri și guava – yuzu, îți vor oferi energie pentru toate planurile.

HELL ICE COOL te va surprinde, fie că ești fanul anotimpului rece sau nostalgicul zilelor de vară. HELL ICE COOL cu cireșe și struguri este gata să te introducă în magia iernii, în timp ce HELL ICE COOL cu guava și yuzu îți va aduce aminte de zilele calde de vară.

Cele două băuturi ICE COOL vin cu același conținut de cofeină de 32 mg / 100 ml și fără conservanți.

HELL ICE COOL

HELL ENERGY, un promotor al activităților fizice, te provoacă să fii tot timpul activ și să nu ratezi niciodată puțină acțiune alături de cei dragi sau de prieteni: o zi cu placa pe munte, o bătaie cu bulgări, o petrecere de Crăciun sau o sesiunea de cumpărături pe ultima sută de metri.

Băuturile energizate, precum HELL ENERGY, conțin ingrediente de înaltă calitate: 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără a fi adăugați conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață într-una dintre cele mai moderne fabrici de îmbuteliere din Europa. În fiecare băutură energizantă obișnuită poți găsi același conținut de cofeină ca într-o ceașcă de espresso sau în două cești de ceai verde sau negru. De asemenea, o băutură energizantă normală are aproximativ 115 kcal, aproximativ aceeași valoare ca o ceașcă de cafea cu lapte (făcută în casă), îndulcită cu zahăr sau cu o porție de ciocolată. Cel mai complex studiu efectuat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară asupra băuturilor energizante arată că un adult sănătos poate consuma în siguranță cinci produse (250ml cu câte 32 mg / 100ml de cofeină fiecare) pe zi. Cu toate acestea, HELL ENERGY crede cu tărie că moderația este cheia succesului în viață și recomandă consumul a nu mai mult de o doză pe zi.

* HELL ENERGY este liderul pieței locale de băuturi energizante în ceea ce privește numărul de unități vândute. Calculul are la bază datele furnizate de Nielsen prin serviciul Retail Audit pentru categoria de băuturi energizante, pentru o perioada de un an (Noiembrie 2018 – Octombrie 2019 (Copyright © 2019, Nielsen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *