free download 78 travel guides written by experts

Prinde biletul catre Roma cu Ajax Professional

Anul acesta, Roma te asteapta! Cumpara in perioada 15 august – 15 septembrie orice produs din gama Ajax Professional si poti castiga o excursie de vis la Roma pentru doua persoane! Bucura-te impreuna cu jumatatea ta de 3 nopti de cazare la un hotel de 4*, mic dejun inclus, bilet de avion si taxe de transfer asigurate. 

Trimite cuvantul “Ajax” insotit de codul de pe bonul de casa prin SMS la numarul de telefon 1868 si poti fi fericitul castigator al biletului catre Roma! Tragerea la sorti va avea loc in data de …. septembrie 2008. Validarea castigatorilor se face in baza buletinului sau a cartii de identitate si a bonului de casa care atesta achizitionarea produsului. Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit la numarul gratuit …… si pe www.infopromotii.ro.

Ajax Professional a inteles ca in lupta cu petele dificile si persistente de murdarie ai nevoie de un aliat de incredere si de aceea are acum o noua formula ce curata mai eficient orice urma, oferind totodata protectie activa impotriva depunerilor viitoare.
Astfel, Ajax Profesional Ultra Degresant elimina grasimea din bucatarie, Ajax Profesional Calcar si Grasime te scapa de calcarul si rugina de pe instalatiile sanitare din baie, iar cu Ajax Profesional Extra Putere poti sa spui adio si celor mai dificile pete de pe suprafetele mari: gresie, faianta, parchet sau linoleum.

Nu mai lasa petele sa iti tulbure linistea si incearca produsele de curatare Ajax Profesional cu noua formula de curatare si protectie activa, pentru o casa ca noua!

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *