free download 78 travel guides written by experts

Principesa Maria a Romaniei se alatura Fundatiei Help Net

Fundaţia Help Net anunţă onorată colaborarea cu Principesa Maria a României începând cu 1 februarie 2015, colaborare dedicată dezvoltării de proiecte sociale la nivel naţional prin implicarea activă a Alteţei Sale Regale.

Odată cu mutarea permanentă în România la începutul acestui an, Principesa Maria, cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana, se va implica în proiectele sociale demarate de Fundaţia Help Net, prin încheierea unui acord de colaborare care a început la 1 februarie 2015.

Interesul Alteţei Sale Regale pentru proiectele cu impact pozitiv în societatea noastră s-a născut odată cu studiile de puericultură aprofundate în Elveția, dar și cu activitatea ASR în domeniul îngrijirii copiilor.

“Mi-am petrecut jumătate din viaţă în afara României şi îmi doresc să recuperez, să mă implic prin intermediul Fundaţiei Help Net în viaţa societăţii şi împreună să ne punem amprenta în luarea deciziilor cu impact social major. Cred că lumea are nevoie de exemple şi de un îndemn pentru a se implica în astfel de proiecte”, afirmă Principesa Maria a României.

Fundaţia Help Net îşi propune să realizeze în continuare schimbări cu efecte sustenabile pe termen lung prin intermediul unor proiecte cu impact important asupra întregii societăţi. De-a lungul timpului Fundaţia Help Net s-a implicat în activităţi recunoscute pentru caracterul lor social: programe educaţionale şi asigurarea mesei calde de prânz pentru copiii din centrele Asociaţiei Sf. Stelian şi din Fundaţia Sf. Dimitrie, construirea primului spital de îngrijire paliativă din Bucureşti împreună cu Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei, construirea celei de-a doua policlinici sociale dedicată persoanelor defavorizate social alături de Gala Fundaţiei Regina Maria, şi multe altele. Proiectele demarate au avut ca obiectiv îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor, tinerilor şi bătrânilor, educarea tinerilor instituţionalizaţi, susţinerea serviciilor de sănătate, protecţia mediului şi animalelor.

“Fundaţia Help Net înseamnă implicare în schimbarea societăţii. Suntem siguri că alături de Alteţa Sa Regală, Principesa Maria a României, vom avea o colaborare cu un impact benefic asupra comunităţii”, afirmă Isabelle Iacob, Preşedinta Fundaţiei Help Net.

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *