free download 78 travel guides written by experts

Principele Romaniei Radu Duda este invitat live la prima editie a videochatului “Comentezi?”

de pe Cotidianul.ro

Cotidianul.ro lansează începând de marţi, 14 aprilie, ora 12:00, videochatul “Comentezi?”, un talk-show online despre problemele stringente de pe scenele politică, socială şi economică, moderat de Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro.  

«Comentezi? este formula pe care am gândit-o pentru a aduce personajele importante ale zilei în faţa cititorilor Cotidianul.ro, iar întrebările utilizatorilor cred că vor duce la o discuţie fără menajemente, care nu se poate vedea, în mod obişnuit, într-o emisiune transmisă la televizor» declară Costin Ilie, redactorul-şef Cotidianul.ro şi moderatorul “Comentezi?”.

Prima ediţiei a videochatului “Comentezi?” – ce va putea fi urmărit la adresa //cotidianul.ro/videochat – îi va aduce la aceeaşi masă pe Alteţa Sa Regala Principele Radu Duda, care şi-a anunţat săptămâna trecută candidatura la preşedinţia României, pe Adrian Ursu şi Costi Rogozanu, redactor-şef, respectiv redactor-şef adjuct ai ziarului Cotidianul.

Utilizatorii vor avea ocazia de a adresa în direct întrebări membrului Familiei Regale, opiniile şi problemele ridicate de aceştia fiind prezentate în timp real de Costin Ilie, moderatorul videochatului.

Principele Radu Duda a devenit membru al Familiei Regale în 1999, ca urmare a căsătoriei cu Principesa Margareta a României. Este absolvent, printre altele, al Colegiului George C. Marshall din Germania (2003) şi al John F. Kennedy School of Government – Universitatea Harvard (2004); şi doctor în ştiinţe militare (Universitatea Naţională de Apărare Bucureşti).

Alteţa Sa Regală a jucat un rol important în susţinerea integrării României în NATO şi Uniunea Europeană, şi consideră înscrierea sa în cursa electorală pentru preşedenţie drept o datorie faţă de ţară.

Cotidianul.ro este inclus în portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului.

Bucuresti, 13.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *