free download 78 travel guides written by experts

Principele Radu, Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei

patroneaza cursurile primei Scoli de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene

Din partea Casei Regale, drept inca un argument graitor al implicarii in stimularea contactelor inter-umane si entuziasmarea romanilor pentru o schimbare decisiva a mentalitatilor in sensul unei europenizari autentice, A.S. Principele Radu a acceptat sa ofere Patronajul Onorific si sa tina o alocutiune cu prilejul deschiderii cursurilor editiei I a Scolii de Vara a Managerilor de Proiect si Expertilor in Proiectele cu Fonduri Europene, ce va avea loc la sediul Universitatii “Andrei Saguna” din Constanta, in perioada 5-10 iulie 2007.
Va reamintim ca evenimentul este organizat de EUROLINK-Casa Europei in parteneriat cu Universitatea “Andrei Saguna”, Camera Deputatilor si ANIMMC. Invitatii de onoare sunt: Alteta Sa Radu, Princepe de Hohenzollern-Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei; Deputatul Dan MOCANESCU, Membru al Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala,  Camera Deputatilor, Parlamentul Romaniei; Prof. Univ. Dr. Aurel PAPARI, Rectorul Universitatii "Andrei Saguna"; Dumitru MOINESCU, Primarul Municipiului Medgidia, fost Ministru al Apararii, Cosmin SOAITA, Doctor al Universitatii Sorbonna (Paris), Charge d'affaires – LAFARGE, Av. Doina HAHUI, Societatea de Avocati "Hahui si Asociatii".  

Formatul evenimentului contine doua parti puternic inter-active. Prima parte este axata pe profesionalizarea scrierii proiectelor/alcatuirii dosarelor tehnice si pe dezbaterea celor mai relevante studii de caz, realizarea unor simulari focalizate pe proiecte date, stabilirea unui plan operational de comunicare in vederea realizarii procedurilor de achizitii publice, raportare, control intern si monitorizare adaptata la indicatorii de verificabilitate si evaluare intermediara/finala a proiectelor. Partea a doua este dedicata team-building-ului pentru alcatuirea si sudarea echipei de coordonare/ implementare, networking si consiliere personalizata pe idei de proiecte, prevenirea conflictelor si crizelor in implementarea proiectelor si pe activitati recreative care sa armonizeze grupul de cursanti si sa fixeze mai profund temele parcurse in timpul diminetii.

Prezentarile si discutiile practice asupra studiilor de caz sunt coordonate de: Drd. Radu PASCU, Certified Management Consultant agreeat de ICMCI USA; Procurement PHARE Officer, implementare/coordonare a sase proiecte PHARE, consultant FECID, General Manager Lira Consult, Membra AMCOR; Consultant Sever AVRAM, experienta de peste un deceniu in implementare, coordonare si evaluare a peste 20 de proiecte PHARE (ex: Programul National de Aderare a Romaniei la UE, Platforma CEFTAC), proiecte finantate direct de Comisia Europeana, MATRA-Ministerul de Externe al Olandei, USAID, Open Society Institute; Presedinte executiv EUROLINK-House of Europe (din 1997) si Coordonator al Consortiului Parteneriatului Strategic pentru sprijinirea comunitatilor locale si sectorului IMM; Dr. Ing. Viorel SCURTU – expert in studii de fezabilitate; Ec. Radu MARGINEANU – expert in analiza economico-financiara.

Termenul limita de acceptare a formularului de inscriere este data de 30 iunie 2007. Inscrierea participantilor se va face conform principiului "primul venit-primul servit", in limita locurilor disponibile si pe baza achitarii contributiei banesti de participare. Mai multe informatii pot fi consultate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau pot fi solicitate la adresa de e-mail: eurolink@b.astral.ro

Bucuresti, 26.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *