Grădina cu Artiști iunie 2022
Shadow

Prin Ochi de Bebe vă invită la BabyBoom

Știați că senzațiile auditive și cele vizuale asigură majoritatea informației asimilată de oameni? Tocmai de aceea, stimularea simțurilor vizuale și auditive este esențială în formarea inteligenței copilului.

Invităm toți părinții sau viitorii părinți care vizitează zilele acestea Baby Boom să ”intre în pielea” bebelușului pentru a-l înțelege mai bine și a avea răspunsul la întrebarea: ”Oare ce vede bebelușul meu acum?”. Vă așteptăm așadar la standul Biogenis amenajat în incinta Romexpo, la Baby Boom Show, pentru a testa realitatea bebelușilor cu ajutorul căștilor VR (Virtual Reality) prin aplicația Baby World dezvoltată de Sierra Madre. În completare, cărticelele alb-negru ”Prin Ochi de Bebe”, care ajută la stimularea vederii și, implicit, a dezvoltării cognitive a bebelușilor, vă așteaptă la standul partenerului nostru, Aventuri cu Jucării.

Prin Ochi de Bebe va invita la Baby Boom

”Ne bucurăm să avem printre jucăriile și cărticelele pe care le comercializăm, colecția Prin Ochi de Bebe care contribuie la dezvoltarea cognitivă a bebelușilor, fiind în același timp o ocazie minunată de a întări legătura afectivă dintre părinți si bebeluși. Ne bucurăm să putem contribui la popularizarea acestui concept nou și util în România”, a declarat Cristina Rucăreanu, ”Aventuri cu Jucării”.

Colecţia de cărţi ”Prin Ochi de Bebe”, creată de editura Sierra Madre, a fost lansată în România la sfârşitul anului trecut şi este adresată tuturor bebeluşilor cu vârste cuprinse între 0 și 12 luni și părinților care își doresc să-i înțeleagă. Conceptul se bazează pe studii internaţionale ce ne arată cum contrastele alb-negru sunt cele mai puternice şi mai uşoare combinaţii de culori pe care un bebeluş le poate recunoaşte din primele luni de viaţă.

Pentru detalii despre cum pot fi comandate cărțile Prin Ochi de Bebe vizitați: https://www.sierramadre.ro/contact, iar pentru a descărca aplicația Baby World pentru Android și iOS vizitați: https://www.sierramadre.ro/baby-world-app/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.