free download 78 travel guides written by experts

Prin noua versiune IPS-1, Check Point imbunatateste

eficacitatea prevenirii accesului neautorizat

Integrarea IPS-1 în arhitectura de securitate de la Check Point simplifică managementul şi îmbunătăţeşte răspunsul prompt

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea IPS-1® R65.1, noua versiune dedicată prevenirii accesului neautorizat. Check Point IPS-1 dispune de instrumente de management superioare care cresc eficenţa administrării şi oferă reducerea timpului de răspuns. IPS-1 demonstrează o înaltă performanţă a throughput-ului pe tehnologiile Intel multi-core şi cele de procesare paralele. Prin integrarea in arhitectura de securitate de la Check Point, IPS-1 oferă clienţilor interfaţa de management şi instalare unificate de la Check Point.

“Prevenirea accesului neautorizat este un nivel important în arhitectura de securitate a reţelei în afacerile de astăzi“, a declarat Juliette Sultan, head of global marketing, Check Point. “Totuşi, clienţii se luptă cu produsele IPS care nu oferă informaţii clare şi utile din punct de vedere legal despre accesul neautorizat. Integrarea celei mai bune soluţii IPS în arhitectura de securitate de la Check Point oferă clienţilor o mai bună vizibilitate asupra ameninţărilor şi permite administratorilor să se concentreze şi să răspundă mai rapid la evenimentele critice”, a mai spus Juliette Sultan.

Eficienţa managementului
Check Point IPS-1 este primul sistem de prevenire a accesului neautorizat (IPS) care utilizează Vizibilitatea Situaţională, o interfaţă grafică real-time care izolează şi subliniază atacurile critice împotriva celor mai importante sisteme IT din business. Vizibilitatea Situaţională permite clienţilor să monitorizeze grafic aceste sisteme şi apoi să se concentreze pe evenimentele importante pntru a obţine detalii cu privire la atac – inclusiv sursa şi tipul de atac – să recomande metode de remediere şi captura pachetului de atac. Informaţia exclusivă şi instrumentele de diagnosticare disponibile în IPS-1 accelerează abilitatea administratorilor de a recunoaşte, evalua şi a se comporta în funcţie de evenimentele de reţea suspecte.

“Check Point IPS-1 R65.1 dispune de multe instrumente de excepţie care ne oferă eficienţă maximă a administrării şi răspuns rapid pentru rezolvarea problemei”, a declarat Stephan Trebachev, deputy department head, IBA. “Informaţia unică şi instrumentele de diagnosticare disponibile în IPS-1 oferă administratorilor noştri nu doar puterea şi abilitatea de a recunoaşte, evalua şi de a acţiona în funcţie de evenimentele de reţea suspecte, dar şi capacitatea de a îndeplini regulile şi obiectivele de business”, a adăugat Stephan Trebachev.

Performanţă şi protecţia investiţiei
Prin îmbunătăţirea tehnologiilor multi-core şi de procesare paralelă de la Intel, clienţii obţin niveluri de performanţă ridicată atât în versiunile dispozitiv, cât şi software ale IPS-1. IPS-1 OpenSensor, versiunea software a soluţiei Check Point IPS, îmbunătăţeşte arhitecturile CPU economice, bazate pe standard şi oferă clienţilor, pe lângă securitatea întreprinderii, scalabilitate, pentru a corespunde viitoarelor cerinţe de lăţime de bandă şi protecţie împotriva ameninţărilor.

Integrare cu arhitectura de securitate Check Point
IPS-1 este acum integrat în arhitectura de securitate a Check Point, oferind clienţilor componente şi caracteristici de folosinţă Check Point comune. Integrarea îmbunătăţeşte instalarea, simplifică interfaţa utilizatorului şi permite mai mulţi administratori.

IPS-1 R65.1 are şi următoarele caracterisitici:
• Hybrid Detection Engine™ protejează reţelele şi aplicaţiile împotriva atacurilor prin îmbunătăţirea tehnicilor multiple de detectare şi analiză;
• Attack Confidence Indexing™ oferă instalare full-prevention prin dirijarea şi calibrarea regulilor de securitate;
• Integrare cu SecurePlatform® simplifică instalarea şi administrarea.

“Prin integrarea IPS-1 în arhitectura de securitate Check Point, compania oferă prevenire a accesului neautorizat adecvat clienţilor cu micşorarea timpului de răspuns şi niveluri de performanţă ridicate”, a concluzionat Juliette Sultan.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *