free download 78 travel guides written by experts

Primul telefon LG cu Android surprinde consumatorii romani

Acces extrem de rapid şi uşor la reţelele sociale

Primul telefon inteligent cu Android de la LG, model GW620, reprezintă viziunea companiei de a oferi o nouă experienţă de utilizare a terminalelor mobile consumatorilor care doresc să aibă la îndemână în permanenţă toate instrumentele utilizării reţelelor sociale. Modelul LG GW620 este poziţionat pentru a răspunde dezvoltării segmentului de telefoane mobile dedicate interacţiunii în reţelele sociale.

Conform firmei de cercetare de piaţă Frost&Sulivan, “combinaţia între creşterea vânzărilor de telefoane inteligente şi apetitul crescut pentru utilizarea reţelelor sociale oferă o piaţă ideală telefoanelor inteligente ce includ servicii de utilizare a reţelelor sociale”.

Cele mai celebre site-uri de reţele sociale integrate
Prin serviciile de utilizare a reţelelor sociale(SNS) încorporate în LG GW620, utilizatorii pot verifica foarte uşor statusul unui prieten, pot lăsa un comentariu sau îşi pot updata propriile site-uri de reţele sociale fără a fi nevoiţi să facă multe operaţiuni. SNS integrează toate nevoile legate de reţelele sociale într-o singură platformă care controlează mai multe conturi simultan în timp ce update-urile realizate se primesc în timp real. Chiar şi atunci când utilizatorii caută în lista de contacte, pot vedea update-urile prietenilor ce pot fi preluate direct de pe site-urile de interes pentru aceştia.

Ceea ce este unic la modelul LG GW620 sunt tehnologiile Auto Face-Tagging şi Face To Action care memorează toate feţele. Astfel, oriunde s-ar afla utilizatorii, prietenii şi familia se află doar la o atingere distanţă. În urma identificării unui prieten cu numele acestuia într-o poză, utilizatorul poate să realizeze o gamă largă de operaţiuni precum încărcarea pozelor pe site-ul preferat sau interacţionarea cu prietenii prin SMS, MMS sau voce prin simpla atingere a feţei identificate.

Conectare facilă
Fiind un telefon inteligent cu SNS, LG GW620 oferă acelaşi mediu familiar precum PC-ul pentru o experienţă unică şi extrem de confortabilă de utilizare a reţelelor sociale. Tehnologia tactilă şi tastatura glisantă Qwerty, combinate cu unul dintre cele mai rapide browsere, oferă utilizatorilor o viteză mare de navigare şi streaming video pentru toate aplicaţiile favorite ale Google.

Mesageria instant, SMS-uri aranjate pe thread-uri şi utilizarea email-ului în timp real oferă utilizatorilor posibilitatea de a interacţiona cum nu au mai facut-o niciodată. Au chef de discuţii în timp real? Trebuie doar să atingă un nume de pe ecranul telefonului pentru a vedea cine este conectat în momentul respectiv. Încă o atingere şi începe discuţia. 

Crează conţinut nou pentru a-l trimite prietenilor
LG GW620 încorporează cele mai avansate funcţii dedicate enterteinmentului pentru a oferi consumatorilor o experienţă unică, în timp real, de creare şi transmitere de conţinut. Camera AF de 5 megapixeli şi rezoluţia mare favorizează înregistrări şi fotografii la o calitate superioră, urmând ca utilizatorii să beneficieze de instrumentele necesare ce le permit să editeze materiale multimedia. După ce au realizat propriile capodoperele multimedia, utilizatorii vor putea să încarce materialele şi să le trimită persoanelor apropiate printr-o simplă atingere.

LG GW620 este un studio de divertisment în miniatură ce oferă un ecran LCD HVGA dinamic de 3 inci pentru a putea vizualiza înregistrările prietenilor pe support DivX şi Xvid la cea mai bună calitate dar şi un jack audio de doar 3.5 mm pentru ca utilizatorii să beneficieze de divertisment la cote maxime prin intermediul acestui dispozitiv versatil.

“Primul telefon LG cu Android, model LG GW620, a fost dezvoltat ţinând cont de reţelele sociale”, a declarat dl. Roh Pan Ock, preşedinte şi CEO al LG Electronics România. “ Reţelele sociale au devenit omniprezente şi un mod extrem de important pentru a rămâne în contact cu prietenii, familia sau colegii. Telefoanele noastre inteligente sunt create pentru a se potrivi stilului de viaţă al consumatorilor iar funcţiile integrate ce facilitează utilizarea reţelelor sociale oferă posesorilor telefoanelor inteligente LG posibilitatea de a interacţiona mai bine între ei.”

Modelul LG GW620 este primul terminal cu Android dintr-o gamă mai mare pe care LG intenţionează să o introducă pe piaţă anul acesta. GW620 este disponibil în reţeaua Orange la un preţ de….Fanii terminalului îl pot urmări pe Facebook (www.facebook.com/lggw620) şi pe Twitter (@LG_GW620). Mai mult, utilizatorii LG GW620 pot descărca aplicaţii verificate Google de pe Android MarketPlace direct pe telefon.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *