free download 78 travel guides written by experts

Primul showroom românesc deschis pentru industria spa – Life Relax Wellness Concept

Piața spa din România, situată în 2015 la 7.7 milioane euro, începe să se dezvolte intern prin furnizorii de servicii locali implicați în procesul de customizare completă a design-ului spa-ului. Life Relax Wellness Concept, compania românească ce oferă servicii complete pentru industria SPA deschide cel de-al doilea showroom la București, după cel din Tîrgu Mureș.

Clienții pot găsi aici toate elementele spa încorporate, consumabile și alte tipuri de lucrări, pe care în lipsa unui showroom le-ar fi putut vedea doar în cadrul proiectelor finalizate din țară sau pe site-ul firmei. Din punct de vedere al design-ului și complexității, showroom-ul înglobează practic facilitățile unui centru wellness, de la baie de aburi, sauna finlandeză cu pereți de sare de himalaya, cascada de gheață, duș multifuncțional pictat manual și de asemenea hidromasajele HotSpring, cea mai cunoscută firmă americană în domeniu, importată în România de Life Relax Wellness Concept încă din 2008. Pentru un dezvoltator de proiecte spa legătura directă cu furnizorii asigură nu doar calitatea lucrării finale, dar și siguranța că acesta are un business solid, organizat, fiind disponibil pentru reviziile și garanțiile ulterioare.

Life Relax Wellness Concept hamam

„În ultimii ani am avut tot mai multe cereri pentru servicii constând în consiliere, design-proiectare, construcție-finisaje, mentenanță și furnizarea materialelor consumabile aferente bunei funcționări a oricărui centru SPA. Am dotat centre precum Imperial INN din Târgul Mureș, Mariko Inn din Roman, Centru Spa Hotel Nevis Oradea, Centru Spa Dru Relax Baia Mare, SKY SPA Păulești, TISA SPA Resort Olănești și în majoritatea cazurilor clienții preferă să primească un proiect la cheie, care include nu doar proiectarea, dar și echipamentele profesionale, montajul și garanția. Putem concepe proiecte între 35000-40000 euro pentru Home spa până la 80000-1000000 euro, pentru Spa-uri publice în funcție de spațiul și bugetul fiecărui client”, explică Emil Bataga, director general Life Relax Wellness Concept-HotSpring.

Life Relax Wellness Concept acoperă o gamă largă de tipuri de lucrări: jacuzzi-uri construite sau profesionale ale firmei americane HotSpring, piscine, băi de aburi, băi romane, băi turcești, hammam-uri, parcursuri Kneipp, frigidarium, cascadă de gheață, tepidarium, saune finlandeze, saune cu sare, saline, infrasaune, dușuri multifuncționale, dușuri Vichy, care pot include și meloterapie sau cromoterapie. Partenerii cu care lucrează sunt firme cu tradiție în domeniu, oferind garanția calității pentru toate produsele oferite, fie că e vorba de soluții de relaxare pentru acasă sau într-un spa public.

„Am lucrat cu Life Relax Wellness Concept pentru mai multe proiecte și de fiecare dată echipa lor de ingineri și designeri a găsit soluții de personalizare și execuție. Indiferent de soluția dorită, de la o sauna mai mică sau un spa în adevăratul sens al cuvântului, Life Relax a venit cu o echipă de designeri de interior, ingineri și project manageri, ascultând nevoile clientului și recomandările mele, creând în final un proiect complet personalizat. Un exemplu reprezentativ este Tisa Spa, unde s-au adaptat spațiului, au înțeles provocările și au dus la bun sfârșit un proiect realizat în totalitate de către români”, explică Oana Manole, Spa d’Or Consulting.

Nu doar marile spa-uri își dotează centrele după ultimele standarde, dar și în rândul persoanelor fizice se înregistrează apetență pentru Home – SPA care să includă o baie de aburi, un jacuzzi, o saună, un duș multifuncțional, o piscină sau o combinație de astfel de elemente spa.

Showroomul din București poate fi vizitat la adresa Str. Sava Hentia, nr.3, Sector 1, iar cel din Târgul Mureș în centrul comercial Tudor Center – Jysk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *