Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul show live si primii opt concurenti care sunt mai aproape de trofeul Vocea Romaniei

Telespectatorii și antrenorii au decis cine merge mai departe în competiție

Primii 16 concurenți din edițiile live au urcat aseară pe scena celei mai bune competiții a vocilor, dar numai opt dintre ei au reușit să impresioneze telespectatorii și pe cei patru antrenori și merg mai departe spre trofeul Vocea României! Primul show live al acestui sezon a adus aseară momente memorabile, voci incredibile, foarte multă distracție și un invitat special, Antonia, care a cântat cea mai nouă melodie a sa, Dream about my face. V reporter-ul, Oana Tache, a fost alături de concurenți în camera magenta și le-a transmis celor de acasă emoțiile din culise, iar Pavel Bartoș, gazda emisiunii, a fost plin de energie și a asigurat voia bună timp de patru ore.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 01:13, la nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:58, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români.

Prima ediție live a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 8.9 puncte de rating și 25.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5 puncte de rating și 14.6% share.

Spectacol desăvârșit, voci senzaționale și opt concurenți care merg mai departe!

Momente incredibile au fost prezentate aseară pe scena Vocea României, iar concurenții au luptat cu toate armele pentru un loc în etapa următoare a competiției, fiind susținuți de fiecare dată de trupa PRO Dance, band-ul emisiunii, dar și de scenografie și elemente grafice speciale.

#echipasmiley a fost prima echipă prezentată aseară pe scena vocilor, iar Tibi Ibitoye a fost cel care a spart gheața. Concurentul a cântat o piesă statement, Freedom, și a reușit să impresioneze încă o dată cu calitățile sale vocale. Nici Larisa Ciortan nu a fost mai prejos. Ea a interpretat perfect melodia Nothing else matters și a demonstrat că a evoluat și că are un timbru vocal special. Un moment deosebit a fost creat de Ruxandra Anania, care a cântat o melodie dificilă, You know I’m no good, și a impresionat. Ultimul concurent din echipa Smiley care a urcat aseară pe scenă a fost Sergiu Ferat. El și antrenorul său au ales melodia I believe I can fly pentru această etapă a competiției, care s-a dovedit a fi o alegere bună, interpretarea lui Sergiu fiind una extrem de clară și curată. „Mă bucur foarte tare că am deschis primul show live, ați făcut o treabă foarte bună! Voi ați făcut o treabă senzațională, ați oferit un spectacol de care toată lumea s-a bucurat.”, a spus Smiley despre prestațiile concurenților săi.

Votul publicului a trimis-o aseară mai departe spre trofeul Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro pe Larisa Ciortan, iar Smiley, chiar dacă a avut de făcut o alegere extrem de grea, a decis: “Voi merge mai departe cu Tobi!”.

#echipatudor a urcat pe scenă încrezătoare, plină de energie și pregătită de luptă. Roxana Morar a cântat plină de nerv și susținere melodia Best of you și a arătat că a muncit mult pentru acest moment. Chiar dacă nu a fost cea mai bună zi pentru Armand Murzea, iar părerile au fost împărțite în ceea ce privește momentul său, Armand a interpretat piesa Just a perfect day și a primit laude din partea lui Tudor. Sabrina Stroe a ridicat sala în picioare când a cântat melodia Rehab și a reușit să obțină aplauze din partea tuturor, impresionând cu vocea sa puternică. Cristina Lupu a interpretat o melodie sensibilă, plină de emoție, Nothing compares to you, și a încântat atât cu timbrul ei deosebit, cât și cu apariția sa. Tudor a fost mândru de concurenții săi și a spus: “Vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc!”.

Cele mai multe voturi din partea telespectatorilor au mers către Cristina Lupu, care rămâne în echipa Tudor alături de Sabrina Stroe.

#echipaloredana a început primul show live cu o voce puternică, plină de personalitate. Gabriela Amzaru a cântat o melodie care i s-a potrivit perfect, Paris (Oh la la) și a reușit să creeze un moment plin de energie și vibrație. Seara a continuat cu emoție, adusă pe scenă și redată perfect de Antonio Fabrizi, care a interpretat plin de pasiune piesa Eternitate, reușind să ridice sala în picioare. Salvată de Loredana în etapa duelurilor, Florentina Ciună a cântat melodia I’m telling you I’m not going și a demonstrat că decizia antrenoarei a fost una inspirată. Piesa Black Velvet a răsunat aseară pe scena vocilor, iar Alexandra Mitroi a făcut-o pe Loredana mândră de ea și de momentul prezentat pe scenă. Loredana a trăit aseară fiecare moment alături de concurenții ei, iar în final a spus: “Este foarte greu pentru mine. Sunt voci excepționale, care au reușit să-mi demonstreze de pe o zi pe alta că au evoluat. Sunt mândră că sunteți alături de mine și veți fi mereu alături de mine, indiferent de ce se va întâmpla în seara asta. Vă mulțumesc din suflet!”.

Publicul și-a votat și de data aceasta favoritul, iar Antonio Fabrizi a primit cele mai multe voturi. “Orice plecare e un pas înainte și nu se termină aici. În această seară voi merge mai departe cu Florentina.”, ales de Loredana după momente bune de gândire.

#echipamoga a adus aseară momente care au pus în evidență vocile concurenților. Delia Pitu, salvată de Moga în etapa confruntărilor, a cântat piesa Somebody I used to know și i-a demonstrat antrenorului că decizia de a o păstra în competiție a fost una bună. Vocea lui Elvis Silitră s-a făcut remarcată aseară cu ajutorul melodiei I can’t feel my face, aleasă perfect pentru concurent. Și tehnica vocală a Irinei Pelin în momentul în care a interpretat hit-ul Hello a fost apreciată și aplaudată îndelung. Ștefan Tănase a încheiat primul show live pe ritmul melodiei Mirrors, pe care a cântat-o corect, fiind lăudat de antrenorul său. “Eu sunt bucuros că ați fost la înălțime și ați avut atâta energie!”, le-a spus Moga concurenților săi.

Chiar dacă toate cele patru momente ale echipei Moga au fost foarte bune, numai doi concurenți merg în etapa următoare. Votul publicului a decis că Delia Pitu este cu un pas mai aproape de finala competiției, iar Marius a hotărât că: “Voi alege să merg mai departe către Vocea României cu Irina Pelin!”.

Prima ediție live a noului sezon Vocea României a reprezentat un adevărat spectacol de muzică, dans, coregrafie, lumini și efecte speciale, iar momentele concurenților au fost apreciate atât de antrenori, cât și de telespectatori, care au decis cine continuă competiția. În urma voturilor publicului și deciziilor antrenorilor, Tobi Ibitoye, Larisa Ciortan, Sabrina Stroe, Cristina Lupu, Antonio Fabrizi, Florentina Ciună, Delia Pitu și Irina Pelin sunt cei opt concurenți care merg mai departe.

Show-urile live continuă cu o ediție specială, care va avea loc marți, 1 decembrie, de la ora 20:30, și va aduce surprize de proporții și multă bucurie.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Utilizatorii le pot da calificative concurenților pe întreaga durată a show-ului, iar rezultatele sunt afișate în timp real pe ecran. Aceștia vor acumula astfel puncte în aplicație pentru a câștiga marele premiu, un super smartphone.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Bucuresti, 28.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *