free download 78 travel guides written by experts

Primul serviciu online de babysitteri s-a lansat azi

Primul serviciu online de babysitting din Romania se lanseaza pe 12 Noiembrie 2008 si isi propune sa aduca toate bonele sub un singur acoperis: IngrijireCopil.ro. Site-ul vine in ajutorul parintilor ocupati, ce apeleaza la serviciile bonelor, oferind profile complete pentru a recruta persoana potrivita sa aiba grija de copiii lor. Totodata IngrijireCopil.ro se adreseaza persoanelor care vor sa-si faca cunoscuta experienta si dorinta de a lucra in acest domeniu.

Cauti babysitter, bona sau pe cineva care sa poarte de grija copilului tau cat timp esti plecat?

O solutie la indemana este www.ingrijirecopil.ro, produs on-line care va economiseste timpul si gaseste persoana potrivita familiei si nevoilor dumneavoastra. Site-ul cuprinde doua sectiuni: una dedicata parintilor in cautare de bone si una dedicata bonelor. Aplicatia ofera instrumente complexe de cautare a bonei potrivite pentru parinti, precum si facilitati complexe pentru crearea unei pagini personale cat mai reprezentative pentru bone (profil foto, video, referinte, calificari etc).

“Ingrijirea copilului tau nu este o joaca, e de la sine inteles ca daca ai un loc de munca nu-i poti fi alaturi 100% din timpul tau si atunci, un site ca acesta te poate ajuta sa gasesti o solutie.  Poate fi un bun inceput” spune Andreea Marin Banica despre aceasta initiativa.

 Completand formularul de cautare cu cat mai multe informatii legate de profilul persoanei care o cautati, zona in care locuiti, programul dorit si atributiile cerute, IngrijireCopil.ro va recomanda persoanele disponibile ce se potrivesc cat mai bine profilului dorit.

“Ideea unui serviciu care sa aduca online intr-un singur loc cererea si oferta pe piata de babysitting a venit la sugestia utilizatorilor portalului www.acasa.ro, partenerul nostru in proiectarea si lansarea proiectului. Din cercetarile noastre a reiesit ca cea mai complicata problema a parintilor nu este neaparat gasirea unei bone, ci gasirea bonei potrivite pentru nevoile copilului lor.

Solutia cu care venim noi la aceasta problema sunt profilele complexe ale bonelor, care ii ajuta pe parinti sa selecteze persoana potrivita, tinand cont de recomandarile pe care aceasta le are de la parintii pentru care a lucrat anterior, precum si de calificarile si studiile acesteia. Nu in ultimul rand, parintele in cautare de babysitter poate verifica tariful practicat de bona, precum si intervalul orar in care aceasta este disponibila.

Serviciul IngrijireCopil.ro este deocamdata gratuit, cei care doresc sa il foloseasca trebuie doar sa se inregistreze pe site” a declarat Carmen Bogdan, Project Manager.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *