free download 78 travel guides written by experts

Primul portal est european dedicat BPM

Agora Group a lansat vineri, 13 iunie, portalul www.bpmeasterneurope.org în cadrul unui mic dejun de afaceri desfășurat la Hotel DoubleTree By Hilton.

BPM EE Forum este un proiect AGORA care își propune să promoveze cultura BPM (Business Process Management) în Europa de Est, precum și să devină o referință esențială în ceea ce privește informațiile de piață și resursele din acest domeniu.

Acest proiect este destinat atât publicului larg, cât și cercetătorilor și practicienilor în domeniul Business Process Management (BPM) din Europa de Est.

BPM EE Forum va acoperi toate aspectele legate de BPM, incluzând teoria, modelele, tehnicile, arhitecturile, sistemele și studiile empirice și își propune să îi implice pe cei mai renumiți reprezentanți ai comunității BPM din întreaga lume (vendori, consultanți, integratori, instituții, administrație publică etc.) în conversații, tutoriale și discuții științifice.

Astfel, ne propunem să contribuim la crearea, administrarea și împărtășirea de cunoștințe despre lumea proceselor de business, despre administrarea și îmbunătățirea lor.

Prin intermediul www.bpmeasterneurope.org ne dorim sincer să avem oportunitatea de a împărtăși cele mai bune practici și povești de succes ale celor mai prestigioase companii și cele mai inovatoare și revoluționare soluții software disponibile pe piața din Europa de Est.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *