free download 78 travel guides written by experts

Primul Portal de proprietati al unei Asociatii Profesionale Imobiliare din Romania

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) anunta lansarea primului portal de proprietati al unei asociatii profesionale a agentilor imobilari din tara noastra, //portal.apair.ro.

Portalul oficial APAIR permite promovarea proprietatilor imobiliare din toata Romania, listate de agentii imobiliari membri APAIR in Baza de Date Comuna  (BDC APAIR) si in Serviciul de Listare Multipla (MLS APAIR).

Portalul oficial APAIR este usor de utilizat si permite vizitatorilor cautarea facila a ofertelor imobiliare atat dupa criteriile clasice (pret, suprafata, zona, etc.) cat si direct pe harta interactiva folosind Google Maps. Orice mesaj al unui vizitator cu privire la o proprietate listata este transmis in timp real agentului imobiliar membru APAIR care listeaza proprietatea.

Vizitatorii pot alege sa vizualizeze proprietatile selectate conform preferintelor proprii: lista, galerie foto/video/tur virtual, fisa de detalii sau localizare pe harta.

Toate proprietatile promovate de agentii membri APAIR sunt unice si prezinta detalii amanuntite.

„Consideram o reusita crearea acestui Portal, care incorporeaza cea mai avansata tehnologie existenta si reprezinta o premiera pe piata imobiliara din Romania. Portalul APAIR este unicul site care permite cautarea si vizualizarea pe harta Google Maps a proprietatilor imobiliare listate, dupa orice criteriu. Vizitatorul este doar la un click distanta de locuinta mult visata, putand desena singur zona sa de interes sau sa caute proprietati in jurul oricarui punct de pe harta. Agentii imobiliari au introdus deja peste 150 de proprietati in mai putin de doua saptamani, iar scopul APAIR este sa devina Sursa oficiala de informare a consumatorului despre proprietatile aflate pe piata”, declara Dan A. Negulescu, Presedinte APAIR

In plus, in baza parteneriatului strategic dintre APAIR si www.imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din Romania, toate aceste proprietati vor fi listate in mod distinct si in timp real pe www.imobiliare.ro pentru o cat mai mare expunere in fata potentialilor cumparatori.

„Cooperarea cu Imobiliare.ro este un pas firesc pentru APAIR, avand in  vedere preocuparea noastra comuna pentru cresterea continua a calitatii serviciilor imobiliare. Parteneriatul le ofera  agentilor imobiliari membri APAIR, clientilor lor si consumatorilor accesul la informatii imobiliare complete si corecte” adauga Negulescu.

APAIR este Prima asociatie profesionala a agentilor imobiliari din Romania, asociatie non-profit. Misiunea APAIR este sa le asigure agentilor imobiliari membri un alt statut social si sa ii ajute sa devina mai profitabili si mai de succes.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 16 000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *