free download 78 travel guides written by experts

Primul pix realizat din PET-uri reciclate

Orice produs poate avea “o a doua viata”! Depinde doar de noi sa i-o acordam. Ii putem gasi o noua intrebuintare sau il putem recicla. Si pentru ca reciclarea presupune mai mult decat o simpla colectare a deseurilor, Pilot (unul dintre cei mai importanti producatori de instrumente de scris din lume) a inventat pixul cu gel B2P.

B2Peste un produs inovativ, realizat in proportie de 89.9%* din sticle de plastic reciclate (*exclusiv partile din interior).

Numele sau, B2P, este abrevierea de la “Bottle to Pen” (de la sticla la pix). Nu este doar produs din PET-uri reciclate ci si arata ca o sticla, designul sau fiind unic: are o forma asemanatoare cu un PET, iar corpul este transparent si are curbele conturate exact ca la un PET. Eticheta contribuie si ea la intregirea imaginii unui produs care sa sugereze materialul reciclat din care este facut.

Dincolo de imagine, pixul pastreaza aceasi calitate ridicata cu care ne-a obisnuit producatorul japonez Pilot.

B2P vine sa completeze colectia Pilot BegreeN. Gama Pilot BegreeN a fost alcatuita astfel incat sa satisfaca nevoile cat mai multor consumatori si acopera aproape fiecare categorie de instrumente de scris, incepand de la pixuri cu pasta, pixuri sau rolere cu gel si pana la creioane mecanice, textmarkere, markere si gume de sters. Instrumentele de scris Pilot Begreen costa la fel cu intrumentele de scris clasice si au aceeasi calitate. Plusul lor semnificativ este ca sunt produse in proportic de peste 65% din materii prime reciclate.

Asa ca data viitoare cand lucrati, studiati sau pur si simplu mazgaliti ceva, ganditi-va la mediu si faceti o alegere constienta. Cu B2P stiti exact cum puteti sa dati “o noua viata” unui PET, contribuind astfel si voi la protejarea mediului inconjurator.

Grupul DACRIS este unicul importator al produselor Pilot in Romania. Grupul Dacris este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Compania PILOT PEN detine cea mai veche fabrica de instrumente de scris din Japonia care a inceput sa functioneze in anul 1918. Produsele sale sunt bine cunoscute in toata lumea pentru calitatea lor si pentru usurinta in utilizare.

Bucuresti, 25.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *