metalshow

Primul Paste cu lumina

„Sa facem lumina!” – o editie speciala de Paste „Asta-i Romania”

Pentru 4 familii din satul Ciosa, judetul Bistrita-Nasaud, acesta va fi primul Paste cu lumina!

Colegii de la „Asta-i Romania” au urcat muntii ca sa scoata la lumina povestile romanilor condamnati sa traiasca in bezna. In prima zi de Pasti, de la orele 17:00, Kanal D le va aduce LUMINA in suflete si in case, intr-un demers jurnalistic fara precedent! Un om cu suflet mare s-a alaturat si el actiunii de ajutorare a familiilor, ajutand la iluminatul unei case din aceasta comunitate. 

„Ce am facut cu aceasta serie de reportaje este doar inceputul, ne dorim ca gestul acesta sa inspire cat mai multi oameni si, de asemenea, sa isi gaseasca raspuns in deciziile la nivel politic,  intrucat in Romania exista aproximativ 100.000 de locuinte fara electricitate, cu toate ca aceste comunitati trebuiau electrificate in perioada 2012-2016, conform unei Hotarari de Guvern”, spune Mihai Ghita, realizatorul si prezentatorul emisiunii „Asta-i Romania”.

Intr-un gest unic pe piata media din Romania, Kanal D a hotarat sa instaleze din fonduri proprii panouri fotovoltaice pentru cele mai afectate familii din satul Ciosa, judetul Bistrita-Nasaud. Intreaga actiune se va concretiza intr-o editie speciala de Paste, sub titulatura „Sa facem lumina!”.

„Nu am ramas nepasatori la aceasta realitate, iar prin editia speciala de Paste <Asta-i Romania> veti putea fi partasii unor momente extraordinare. Visul care parea atat de indepartat, acela de a avea lumina, se indeplineste”, adauga Mihai Ghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *