Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul pas in devenirea unui maestru in bucatarie: MUM 5 Styline

de la Bosch – puternic, rapid, usor de utilizat

Pe 9 aprilie, Bosch lansează gama MUM 5 Styline, un robot de bucătărie care este mai rapid, mai puternic şi mai uşor de utilizat. Robotul MUM 5 Styline se poate folosi la frământarea aluaturilor tari, ca cele de pâine, paste sau cozonac, pentru biscuiţi sau pandişpanuri, la baterea albuşurilor spumă şi pentru frişcă, dar şi la tocatul cărnii. Astfel, pentru cei pasionaţi de bucătărie, care vor să economisească timp, dar şi să gătească mai bine şi mai rafinat, Bosch a lansat robotul de bucătărie MUM 5 Styline în două variante de culori: alb şi gri. Printre avantajele celor două modele se numără o utilizare uşoară, comodă, o frământare rapidă şi performantă, fără resturi de ingrediente pe pereţii bolului, posibilitatea de „parcare automată” la oprirea aparatului, o siguranţă sporită, uşurinţă în curăţenie şi o geantă de depozitare a accesoriilor. Pentru a veni şi mai mult în întâmpinarea clienţilor săi, Bosch le oferă şi un DVD cu reţete sofisticate în mai multe limbi de circulaţie internaţională.

Mai puternic, mai rapid şi mai uşor de utilizat decât modelele anterioare, noua gamă MUM 5 din seria Styline, are avantaje unice pe piaţa din România. La exterior, noul robot de bucătărie are un design elegant. La interior, noul produs impresionează prin tehnologia avansată Bosch, rezultatul a 60 de ani de experienţă în roboţi de bucătărie. În final, rezultatele de procesare satisfac cele mai înalte standarde legate de prepararea rapidă, uniformă şi la o calitate premium a mâncării.

Performanţă fără risipă şi putere sporită

"MUM 5 încorporează tehnologia de succes Bosch deja existentă, cu caracteristicile pe care clienţii noştri le aşteptă de la roboţii de bucătărie moderni", explică Cornelia Enache, Managerul de Produse al grupei de electrocasnice mici din cadrul Bosch Electrocasnice. "Consumatorii de astăzi îşi doresc mai multă putere, în special pentru prepararea unor complicate şi diverse tipuri de aluat, motiv pentru care am lansat acest robot de bucătărie care are mult mai multă forţă în frământare, lucru foarte important în special la frământarea aluaturilor tari. Reţetele rafinate preparate acasă sunt în vogă la ora actuală” potrivit doamnei Enache. În consecinţă, noua serie MUM 5 are o viteză de mixare mai mare şi mult mai multă putere (de până la 900 W) graţie unor noi componente electronice. Ingredientele sunt mixate perfect datorită sistemului de mixare tridimensional MultiMotionDrive, ce face din MUM 5 lider în grupa sa de produse. Sistemul MultiMotion Drive optimizează forţa motorului. Astfel, telurile şi cârligul pentru frământat urmează o mişcare de rotaţie planetară tridimensională, ce garantează rezultate excepţionale, fără resturi de ingrediente pe pereţii bolului şi cu o procesare în totalitate.

MUM 5 Styline – robotul care te învaţă să găteşti

Clienţii Bosch care achiziţionează un robot MUM 5 Styline, primesc cadou un DVD cu idei sofisticate de reţete care includ preparate de la A la Z – de la foietaj cu măr, la preparate cu dovlecei sau brânză feta. DVD-ul arată de asemenea cum se utilizează eficient accesoriile şi oferă cunoştinţe care asigură utilizarea eficientă şi la maxim a robotului, cât şi idei inedite de reţete care ajută orice pasionat de gastronomie să arate cât mai bine în faţa oaspeţilor săi. Astfel, Bosch a vrut să elimine toate limitele din calea creativităţii clienţilor săi.

Un robot sigur şi uşor de folosit
Siguranţa este foarte importantă pentru Bosch, lucru oglindit în toate produsele sale. Astfel, siguranţele de pe capacul blenderului şi al tocătorului, precum şi existenţa unei poziţii de oprire automată pentru componentele de mixare, protejează împotriva accidentelor din bucătărie cauzate de utilizarea defectuoasă a robotului. Modelul de 900 W este de asemenea echipat cu un LED care clipeşte în cazul în care un accesoriu nu este fixat perfect.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *