free download 78 travel guides written by experts

Primul meci de la UEFA Euro 2016 fără gol marcat a fost urmărit de milioane de telespectatori

Meciul Germania – Polonia, difuzat aseară de Pro TV, a reprezentat o premieră pentru UEFA EURO 2016TM, deoarece s-a încheiat fără gol marcat.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 22:44, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Germania și Polonia.


Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.7 puncte de rating și o cotă de piață de 39.8%, următorul post clasat înregistrând 3.6 puncte de rating și 11.3% cotă de piață.

După o primă repriză în care nu au existat ocazii clare, partea a doua a oferit câteva oportunități de deschidere a scorului. La doar un minut de la fluierul de start al celei de-a doua reprize, Milik a ratat incredibil din 3 metri! Imediat după, germanii au ripostat, dar Gotze nu a reușit să marcheze, deși a rămas singur cu portarul. Milik a continuat seria ratărilor în minutul 68, dintr-o poziție extrem de bună.

Diseară, de la 22:00, Pro TV transmite meciul de 10 dintre Spania și Turcia! Duminică, 19 iunie, toată România vede România în super meciul România-Albania!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

Sursa foto Germany Football Team – Die Mannschaft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *