free download 78 travel guides written by experts

Primul lot din gama de vin “La Putere

produs de Cramele Recaş a fost epuizat
 
Cramele Recaş a înregistrat un succes major pe segmentul HoReCa epuizând deja

primul lot de sticle de vin alb din gama „La Putere”

La patru luni de la lansarea gamei La Putere, Cramele Recaş a înregistrat un succes major în reţeaua de hoteluri, restaurante şi firme de catering (HoReCa), epuizând primul lot de 45.000 de sticle de vin alb din acastă gamă de excepţie.

“Rezultatele deosebite obţinute de companie se datorează investiţiilor de ultimă oră în tehnologie precum şi în modernizarea cramei, în replantarea unui lot tânăr de viţă de vie de cea mai bună calitate, şi a vinificării utilizând cele mai moderne metode”, a declarat domnul Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

Datorită acestui succes, primele stocuri sunt aproape epuizate, iar în scurt timp ca fi pus în vânzare un al doilea lot de vinuri albe din gama La Putere, care, datorită potenţialului mare de îmbătrânire în sticle, va fi, cu siguranţă, cel puţin la fel de apreciat ca şi primul lot.

Feteasă Regală, Riesling şi Sauvignon Blanc sunt vinurile albe reunite în gama La Putere iar vinurile roşii sunt reprezentate de soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot şi Fetească Neagră.

Alături de aceste vinuri consacrate, Cramele Recaş a pus în vânzare două sortimente de vin barrique – Chardonnay şi  Fetească Regală care sunt comercializate în sticle distincte, sub numele de “La Putere Barrique”.

Vinurile barrique sunt vinuri exclusive prin rafinament şi savoarea de neegalat, obţinute printr-un procedeu special, învechite timp de 8 – 10 luni în butoaie de cca 220l din stejar american. După un timp, vinul păstrează aroma fină de stejar american şi gustul catifelat de tamin. Combinate, aceste arome îi conferă vinului o inegalabilă savoare.

În urma succesului înregistrat pe piaţa daneză, gama La Putere a confirmat calitatea incontestabilă a vinurilor şi pe segmentul elitist HoReCa, urmând ca în planurile de viitor să fie inclus, în urma unui studiu de marketing, dacă e cazul, extinderea zonelor de desfacere în România.

Despre Cramele Recaş

CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.

Bucuresti, 25.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *