Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul hotel de cinci stele din lume care va avea un BMW – The Peninsula Shanghai

Oaspeţii The Peninsula Shanghai” pot experimenta emoţia oferită de BMW i8, după ce hotelul de cinci stele şi-a completat flota cu spectaculosul automobil sport.

Acestea este un nou pas făcut de BMW Group în strategia sa de a încuraja mobilitatea sustenabilă şi este pe deplin susţinut de The Peninsula, Shanghai, care a instalat staţii publice de încărcare ce sunt compatibile cu toate automobilele electrice standardizate pentru China.

Acţiunea este parte a eforturilor pe care BMW Group le face în mod activ pentru promovarea electromobilităţii în China – anul trecut, compania a oferit un BMW i3 Hotelului Kempinski din Beijing. De asemenea, BMW Group încurajează construcţia reţelelor publice de încărcare în China, cooperând cu companii mari de stat şi locale din China precum State Grid, Shanghai Electric Power, Expo Shanghai Group, Vanke Group şi Swire Group. Clienţii privaţi sunt şi ei încurajaţi să facă trecerea la un condus electric, astfel că panouri BMW i gratuite – inclusiv instalarea – au fost oferite primilor clienţi BMW i. Dealerii autorizaţi BMW i se asigură că toţi clienţii BMW i au acces adecvat la un punct de încărcare.

De la lansarea sa în iunie 2014, BMW i8 s-a dovedit a fi un automobil extrem de căutat, cu peste 4.000 de unităţi ce au fost livrate clienţilor din lumea întreagă. Este primul model hybrid plug-in din portofoliul BMW Group şi un automobil sport cu adevărat spectaculos, atât din perspectiva tehnologiilor de care dispune, dar şi a designului.

La fiecare The Peninsula Hotel de pe mapamond, automobilele Rolls-Royce, BMW şi MINI sunt utilizate pentru serviciul "limo driving"; adăugarea BMW i în gamă subliniază continuarea parteneriatului de succes între BMW Group şi lanţul de hoteluri de lux.

Shanghai / Bucuresti, 10.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *