metalshow

Primul forum de PR si corporate communication

Pe 13 martie, la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti, Evensys organizeaza primul forum dedicat Relatiilor Publice din Romania – PR Forum 2007. Pentru o zi, evenimentul reuneste profesionistii in comunicare pentru a discuta tendintele industriei de PR locale si a dezbate provocarile actuale ale acesteia.

Prima editie a PR Forum va avea ca subiect central Comunicarea Corporativa si va include conferinte si seminarii sustinute de practicieni recunoscuti in comunitatea de PR locala.

Alaturi de cei mai buni consultanti romani, in cadrul evenimentului este invitat sa participe Sandro Baricevic, Communications & Public Affairs Manager, Coca-Cola Adriatic and Balkans Region. Cu o experienta de peste 10 ani in PR, Baricevic lucreaza pentru Coca-Cola din 1999, fiind responsabil de strategiile regionale de Public Relations si Public Affairs ale companiei.

Forumul va aduce in prim plan subiecte precum:
·    Managementul si cresterea reputatiei corporative
·    Cat de pregatit esti pentru o criza in companie?
·    Comunicarea in companie sub impactul schimbarii
·    PR-ul fata in fata cu comunicarea in noile media
·    Cum dezvolti un program CSR de succes?
·    Campanii eficiente in mass-media

Evenimentul este sustinut de compania Coca-Cola Romania si de agentiile de PR DC Communication, GMP PR, Image Promotion, Premium PR. Parteneri media ai evenimentului sunt Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Media Pro Interactiv, InfoPro. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.prforum.ro.

Cu ocazia evenimentului, Evensys si partenerii sai organizeaza si o competitie de eseuri destinata studentiilor, avand tema “Relatia PR-mass-media: Idei pentru o casnicie fericita”. In urma acestui concurs, cinci studenti vor participa la PR Forum 2007.

PR Forum este cel de-al cincilea eveniment de marketing organizat de Evensys, dupa Marketing360 (mai 2006), Marketing Innovation Forum (octombrie 2006), BrandCamp (noiembrie 2006, in cooperare cu Grapefruit) si Digital Marketing Forum si (februarie 2007).

Bucuresti, 27.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *