free download 78 travel guides written by experts

Primul Festival de Tuning, Drift & Sound.

4TuningFESTIVAL: Intre 18 si 19 octombrie la Romexpo, are loc primul Festival de Tuning, un concept de mix intre expozitie, demonstratii si competitii de profil.

In premiera nationala vor participa piloti de drift (derapaje laterale controlate) din campionatul King of Europe, cea mai importanta competitie de gen la nivel european.

Iubitorii sportului cu motor vor putea vedea evoluand masini din campionatul national de raliu, alaturi de piloti consacrati.

"Daca in evenimentele organizate pana acum puneam accentul pe partea expozitionala si pe masinile modificate, la 4TuningFESTIVAL adaugam elemente de spectacol si competitie. Spectacolul este asigurat de invitatii si partenerii nostrii de la King of Europe si de piloti romani de raliu. Competitiile de car audio, tuning si drift, vor confirma cele mai reusite masini si evolutii. Avem pregatite multe alte atractii in premiera pentru public" spune Gratian Sonu, CEO 4Tuning.

Pe langa cele aproximativ 120 de masini tunate, 50 de firme expozante, workshop-uri si competitii, cea mai notabila prezenta la eveniment este cea a pilotilor si masinilor din campionatul King of Europe. La Bucuresti vor sosi masini campioane, si pentru prima data in Romania vom vedea acest gen de spectacol.

"Driftul european va sosi prima data in Romania pe 18-19 Octombrie 2008. Campionatul de drift King of Europe va oferi in premiera o demonstratie in cadrul 4TuningFESTIVAL Bucuresti. Aceasta demonstratie este un preambul al primei etape oficiale de drift din Romania, care va marca intrarea acestei tari in circuitul KOE Drift Series" spune Michael Procureur, Directorul King of Europe.

Pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului, Asociatia Romana de Tuning Auto (A.R.T.A.) va organiza urmatoarele competitii:
-Campionatul National de Tuning
-Campionatul National de Drift
-Campionatul National de Car-Audio

Castigatorii vor primi premii in valoare totala de peste 5000 Euro.

4TuningFESTIVAL are loc la Bucuresti, in Complexul Expozitional Romexpo.
Programul: Sambata si Duminica (18-19 OCT) intre orele 10:00 si 20:00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Bucuresti, 08.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *