free download 78 travel guides written by experts

Primul extraterestru care a vazut un Sapte Seri

Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber care lanseaza in paginile sale conceptul de comics. Noua rubrica isi propune sa introduca cititorul in lumea extraterestra si in aventurile personajului principal pe planeta Pamant. Saptamanal, cititorii Sapte Seri vor intalni simpaticele personaje si aventurile lor nebanuite.

„Ne place noutatea si ne place sa fim primii, Sapte Seri este publicatia care ofera saptamanal numai vesti bune, asa ca am considerat necesar sa introducem si un zambet in paginile sale”, a declarat Andras Kovacs, fondatorul publicatiei.

Ideea initiativei a venit de la hemingway, consultantii publicatiei, care si-au imaginat un univers extraterestru, dinamic, populat cu creaturi in cautarea distractiei si care ar intampina dificultati daca le-ar lipsi o publicatie ca Sapte Seri.

Colaborarea s-a concretizat printr-un parteneriat cu Smoking Cool Cat, care va realiza seria de comics-uri.

„Mi se pare o idee indrazneata, comics-ul este una dintre cele mai agreate forme de exprimare. Oamenii trebuie sa invete sa rada si sa fie putin mai relaxati.”, a declarat  Octav Ungureanu, aka Smoking Cool Cat.

In primul episod, cititorii Sapte Seri sunt invitati intr-o galaxie simpatica in care extraterestrii, putin plictisiti, primesc un mesaj…

Despre Sapte Seri:

Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala din Romania. Aparut in anul 1998, Sapte Seri este prezent in cele mai importante 14 orase ale Romaniei si detine, inca de la aparitia pe piata, pozitia de lider, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie.

www.sapteseri.ro  ofera utilizatorilor acces rapid la informatie, pentru toate cele 14 orase in care este distribuita editia tiparita. Structura dinamica a site-ului raspunde nevoii de informatie, rapiditate si comunicare ale unei societati in dezvoltare.

Parteneriatul cu Vodafone si Cosmote ofera acces nelimitat la informatiile gasite in Sapte Seri, prin varianta programului pentru telefonie mobila.

Sapte Seri este o publicatie auditata BRAT si care are date conform SNA, tiparita in 260.000 de exemplare pe teritoriul Romaniei si cu peste 3.000 de locuri de distributie.

Despre Smoking Cool Cat:

Posesor a unei licente in PR & Advertising, Octav Ungureanu este unul din cei mai tineri desenatori de comics din tara. Simtul umorului, spiritul de observatie si abilitatea de a le transpune in imagini l-au propulsat in atentia iubitorilor de gen. Prezenta la festivalul Adfel, Street Delivery i-au adus aprecieri care in final s-au concretizat in doua expozitii personale. Pana in prezent, Smoking Cool Cat a semnat lucrari in urmatoarele publicatii: Compact si InfoScout. Lucrarile artistului pot fi urmarite pe site-ul www.smokingcoolcat.blogspot.com.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *