free download 78 travel guides written by experts

Primul eveniment al anului dedicat nunților, are loc între 26 și 27 ianuarie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Intrarea este liberă

Un eveniment dedicat în exclusivitate nunților – va avea loc în zilele de sâmbătă, 26 ianuarie și duminică, 27 ianuarie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. “The Wedding Day by JW Marriott” este primul eveniment de profil al sezonului 2019 organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în cadrul căruia vor fi prezenți unii dintre cei mai apreciați furnizori de produse și de servicii dedicate nunții.

Astfel, în zilele menționate, viitorii miri și viitoarele mirese sunt invitați să descopere facilitățile de nuntă oferite de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prin cele două săli de bal dedicate nunților, să aleagă meniul, tortul preferat de nuntă, creat special de Patiserul Chef Stefan Mrosek, alături de un spectaculos candy bar. Ambele spații dedicate petrecerii vor fi decorate special, astfel încât să reflecte întocmai o nuntă de poveste la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Totodată, vizita la “The Wedding Day by JW Marriott” este ocazia perfectă pentru miri să discute detalii complete despre organizarea nunții, împreună cu cei mai buni specialiști din domeniu, beneficiind, totodată, de oferte speciale, pe durata evenimentului.

Be There, Targ de nunti la JW Marriott

În cadrul celor două zile ale The Wedding Day by JW Marriott, cuplurile vor putea descoperi cele mai noi colecții de rochii de mireasă și costume de miri, își pot alege verighetele, pot alege serviciile foto și video potrivite, sau pot decide tema muzicală a nunții din oferta generoasă de entertainment. De asemenea, viitoarea mireasă se poate inspira în materie de hairstyling și make-up pentru eveniment.

Viitorii miri care participă la eveniment și decid, până la 8 februarie 2019, să își organizeze nunta la JW Marriott Bucharest Grand Hotel beneficiază de un discount de 10% din valoarea meniului complet și sunt incluși automat în tombola în cadrul căreia pot câștiga un weekend special într-o destinație Marriott din Europa, precum și o cină romantică la restaurantul italian Cucina, situat în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Viitorii proaspăt căsătoriți la JW Marriott Bucharest Grand Hotel primesc un pachet cadou, care include, printre altele: sala de bal, tortul de nuntă, un apartament de vis cu acces la Executive Lounge și la World Class Health Academy, alături de o cameră King Deluxe pentru nași, în seara evenimentului.

Intrarea la The Wedding Day by JW Marriott este liberă. Programul evenimentului: sâmbătă, 26 ianuarie, orele 12:00 – 21:00, și duminică, orele 10:00 – 19:00.

Partenerii The Wedding Day by JW Marriott sunt: Bien Savvy, Brîndușa Iacob Photography, Cezar Filip, Charleroi, Cheer Up, Gett’s Hair, Maison Dadoo, Natalia Vasiliev, Rosa Clara, Talent Shop și Tudor Personal Tailor.

Partener Media: Magic FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *