free download 78 travel guides written by experts

Primul EDA de la Symbol Technologies

SYMBOL TECHNOLOGIES LANSEAZĂ PRIMUL DISPOZITIV  EDA (enterprise digital assistant) REZISTENT

Noul asistent digital pentru activităţi de afaceri, MC70, contribuie la creşterea productivităţii şi a eficienţei angajaţilor care lucrează în condiţii de mobilitate

Symbol Technologies, Inc. (NYSE:SBL), The Enterprise Mobility Company™, a lansat astăzi computerul mobil MC70, primul dispozitiv EDA (Enterprise Digital Assitant – asistent digital pentru activităţile de afaceri) rezistent care oferă capabilităţi de comunicaţii multimod (comunicaţii celulare de voce/date, Wi-Fi şi Bluetooth), pentru a permite accesul în timp real la informaţie şi la aplicaţiile esenţiale pentru desfăşurarea afacerii, precum şi comunicarea rapidă cu membrii echipei de lucru. Noul „vârf de lance” MC70 se alătură astfel modelului MC50, remarcabil prin durabilitate, fiind al doilea dispozitiv EDA produs de Symbol. Noul computer mobil oferă productivitate crescută, protecţie pentru investiţia realizată de cumpărător şi un cost total de deţinere redus.

Destinat companiilor preocupate de mobilitate – o piaţă aflată în creştere – MC70 îmbină hardware-ul rezistent cu tehnologii laser de captură de date, funcţii pentru imagini şi conectivitate extinsă pentru voce şi date, toate acestea într-un dispozitiv unic, gestionat central, care permite captura, transferul şi gestionarea informaţiei chiar la punctul de desfăşurare a activităţii. MC70 este un dispozitiv uşor, ergonomic şi rezistent la utilizarea zilnică într-o diversitate de medii fizice şi de situaţii (inclusiv căderi frecvente pe suprafeţe de ciment, de la înălţimea de aproximativ 1,2 m; contactul cu apă şi praf etc). MC70 poate fi utilizat atât în aer liber, cât şi în spaţii închise, în numeroase domenii: service-ul asigurat pe teren, activităţile de vânzări realizate pe teren, transporturi şi logistică, producţie industrială, sănătate, sectorul public sau comerţul cu amănuntul. Prin intermediul dispozitivului, utilizatorii pot realiza sarcini legate de managementul activelor, livrarea de colete, livrarea de marfă la punctul final de desfacere, administrarea de medicaţie, managementul flotelor, vânzarea de produse/servicii în puncte mobile.

 „Decizia de a ne dota angajaţii cu dispozitive EDA MC70 s-a bazat pe încrederea pe care o avem în produsele Symbol şi în capacitatea companiei Symbol de a furniza soluţii complete de mobilitate pentru companii, care să ne facă mai eficientă utilizarea aplicaţiilor de management al flotelor şi de gestionare a coletelor şi a încărcăturilor”, a declarat Johan Ronaes, Chief Technology Officer & Chief  Information Officer, Poşta Norvegiană. „Datorită rezistenţei şi capabilităţilor de comunicaţii pe care le posedă dispozitivul EDA MC70, putem creşte productivitatea celor 20.000 de angajaţi ai noştri.”

 Noul model MC70 este compatibil cu reţelele EDGE de mare viteză bazate pe standardul GSM pentru comunicaţiile wireless. În plus, datorită bunei colaborări dintre compania Symbol şi operatorii de reţele wireless (unul dintre aceştia este Cingular Wireless), MC70 poate oferi acoperire globală pentru comunicaţiile de voce, precum şi viteze ridicate de transfer de date, care permit folosirea aplicaţiilor complexe şi menţinerea securităţii reţelei la nivelul dorit de companie. MC70 se poate, de asemenea, conecta la reţeaua wireless tip LAN a organizaţiei, prin 802.11a/b/g, pentru ca utilizatorul să beneficieze de comunicaţii convergente de voce şi date, ceea ce dă posibilitatea unui control mai eficient asupra utilizării reţelelor tip WAN şi asupra costurilor pe care le implică aceste reţele. Prin funcţionalitatea PAN wireless, disponibilă prin Bluetooth, utilizatorii se pot conecta, „fără fir”, la o întreagă gamă de accesorii care facilitează o şi mai mare creştere a productivităţii. În concordanţă cu politica Symbol de a oferi produse care încorporează standardele acceptate la întreg nivelul industriei de profil, computerul mobil MC70 s e bazează pe cel mai recent procesor Intelâ XScaleä şi pe sistemul de operare Microsoft® Windows® Mobile 5.0. Datorită acestora, utilizatorii beneficiază de funcţii avansate de gestionare a memoriei şi de capabilităţi de securitate şi push email, pentru a avea acces la informaţie şi pentru a putea comunica atunci când se află în mişcare.
 „Lansarea dispozitivului EDA MC70 reflectă hotărârea companiei Symbol de a răspunde nevoilor stringente ale clienţilor-companii aflaţi în căutarea unor soluţii mobile de calcul care să ofere atât rezistenţă, cât şi o gamă completă de funcţii”, a declarat Bob Chen, Vice President & General Manager – Mobile Computing, Symbol Technologies. „Experienţa extinsă pe care o deţinem în furnizarea de computere mobile rezistente către marile companii ale lumii ne-a permis să oferim aceleaşi capabilităţi şi sub forma unor dispozitive de dimensiuni mai reduse , pentru a răspunde necesităţilor organizaţiilor, iar poziţia noastră, din acest punct de vedere, este una unică.”

Gestionarea dispozitivului mobil şi serviciile asociate acestuia

Capacitatea de a controla şi de a gestiona dispozitivele mobile în condiţii de siguranţă în cadrul reţelei organizaţiei este o preocupare majoră pentru coordonatorii departamentelor de IT şi pentru persoanele aflate în funcţii de decizie în companii. Pentru a răspunde acestei preocupări, Symbol oferă posibilitatea gestionării dispozitivului EDA MC70 prin intermediul Platformei pentru Servicii de Mobilitate (Mobility Services Platform – MSP). MSP reprezintă o soluţie integrată pentru gestionarea unificată, la nivel de companie, a dispozitivelor mobile şi a infrastructurii de reţele wireless. Prin apelul la o arhitectură sigură de management al mobilităţii, precum MSP, organizaţiile pot accelera dotarea efectivă a angajaţilor cu dispozitive mobile precum MC70, pot monitoriza de la distanţă starea de funcţionare a terminalelor şi pot rezolva mai rapid problemele legate de dispozitive sau problemele pe care le întâmpină utilizatorii acestora.

Global Services Division din cadrul companiei Symbol oferă o gamă extinsă de servicii pentru a-i ajuta pe cumpărători să obţină cât mai multe avantaje în urma investiţiei făcute în tehnologia Symbol. Utilizatorii dispozitivelor EDA MC70 au la dispoziţie o serie de servicii speciale, precum Service Center Support şi Service from the Start. Acesta din urmă constă în rezolvarea problemelor tehnice ale dispozitivului în termen de trei zile, suport telefonic şi asigurarea integrală a aparatului – împotriva uzurii rezultate din utilizarea în condiţii obişnuite, ca şi împotriva defecţiunilor rezultate din utilizarea în condiţii extreme (deteriorarea afişajului, a componentelor din plastic sau a altor componente).

Dispozitivul EDA MC70 este disponibil la un preţ cuprins între 2.195 USD şi 2.845 USD, în funcţie de configuraţia aleasă, şi va putea fi comandat în toată lumea, prin partenerii Symbol.

Despre Symbol Technologies

Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company™, este lider recunoscut la nivel global în domeniul soluţiilor de mobilitate pentru companii, asigurând produse şi soluţii de captare, transfer şi gestionare a informaţiilor în timp real, către şi de la punctul de desfăşurare a activităţii. Gama soluţiilor de mobilitate pentru companii oferite de Symbol cuprinde produse avansate de captare a datelor, tehnologie de identificare a frecvenţelor radio, platforme mobile de calcul, infrastructură wireless, soluţii software pentru mobilitate şi programe de servicii de nivel mondial, sub marca Symbol Enterprise Mobility. Produsele şi soluţiile Symbol pentru mobilitate în cadrul companiilor şi-au dovedit eficienţa în creşterea productivităţii muncii, reducerea costurilor operaţionale, stimularea eficienţei operaţionale şi construirea de avantaje competitive pentru marile companii ale lumii. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul companiei, la adresa www.symbol.com.

Intel şi Intel Xscale sunt mărci înregistrate ale Intel Corp.
Microsoft şi Windows sunt mărci înregistrate sau mărci ale Microsoft Corp., în Statele Unite şi/sau în alte ţări.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *