Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primul contract de SEM 100% Performance din Romania

MEC Romania a semnat cu veltravel.ro primul contract de servicii online bazat pe 100% performance. Veltravel.ro este singurul site din Romania de rezervari online cu pachete dinamice bilete avion+hotel

MEC Romania a semnat pentru prima data un contract de 100% performanta pentru veltravel.ro, unicul site de rezervari online cu pachete dinamice avion+hotel (pachete generate in urma cautarii clientului de bilete de avion si hotel cu date de zbor si cazare intr-o anummita locatie introduse pentru data si locatia in care se doreste pachetul) in domeniul travel.

Colaborarea efectiva intre MEC si veltravel.ro a inceput in iulie 2012 in urma incheierii primului contract performance de SEA (Search Engine Advertising), prin care specialistii MEC Romania au reusit reducerea costurilor de google adwords si cresterea vanzarilor online ale siteului veltravel.ro la scurt timp dupa preluarea contului. Datorita succesului inregistrat in urma parteneriatului strategic de performance, cele doua companii au hotarat sa semneze si un contract de performance de SEO( Search Enginge Optimization), luand astfel nastere primul contract de SEM 100% performance. Noutatea exclusiva in cadrul acestui contract consta in faptul ca ROI-ul efectiv reprezinta vanzarile online ale produselor turistice realizate numai pe baza strategiei de performanta SEM creata de specialistii MEC, remunerearea agentie fiind o cota parte din revenue-ul clientului.

„Valoarea unei agentii de media este intotdeauna data de clientii sai si de rezultatele obtinute pentru acestia. De aceea MEC Romania prin acest contract de SEM 100% Performance cu Veltravel, urmeaza trend-ul deja impus de MEC la nivel global de a oferi clientilor sai rezultate palpabile prin intermediul canalului de online si nu doar promisiuni de vanzari”, a declarat Bogdan Prajisteanu Managing Director.

„Datorita rezultatelor obtinute pe partea de SEA, consideram ca extinderea pe partea de SEO este o continuare fireasca a parteneriatului dintre MEC si Veltravel. In acest fel MEC are toate parghiile necesare pentru cresterea nivelului vanzarilor veltravel, crestere care ii va aduce si castiguri pe masura. Ne bucuram ca MEC a inteles ca latura de performance a unui contract este cea mai importanta intr-un parteneriat, in acest fel asigurandu-se cointeresarea totala, o garantie ca obiectivele pe care ni le-am propus vor fi atinse.”, a declarat Eugen Iacob Director General agentia Vel Travel.

Despre veltravel.ro

Veltravel.ro  este primul site de travel din Romania care ofera pe langa serviciile clasice de cazare si bilete online, pachete dinamice formate din cazare+bilete de avion. Veltravel.ro desafoara un parteneriat cu Visa prin care ofera 10% discount la cazare, 5% discount la bilete de avion si 7% discount la pachetele combinate hotel plus bilete de avion, la platile online cu card Visa.

Despre Mec Romania

MEC Romania este membra a grupului international WPP, listat la bursele din New York si Londra. Portofoliul MEC este alcatuit din clienti locali precum: Baneasa Shopping City, BCR, Cinema City, Tchibo, Strauss, URBB, VelTravel etc si clienti internationali precum Beiersdorf, Colgate Palmolive, Citibank, Danone, Danone Baby Nutrition, Michelin, Lavazza, Sandoz, TimWe, Lahodi, Visa şi Xerox. Echipa MEC Romania formata din 36 de profesionisti, extrem de talentati si motivati, are ambitia de a fi cel mai valoros partener de business pentru clientii MEC, renumiti pentru ca inspira oamenii si pentru rezultatele exceptionale bazate pe performanta.

Bucuresti, 05.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *