free download 78 travel guides written by experts

Vodafone Romania faciliteaza si transmite in direct primul contact radio dintre Romania si Statia Spatiala Internationala

Vodafone Romania este partenerul tehnologic al unei premiere nationale: prima legatura in direct cu un astronaut aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale transmisa publicului larg.

“Suntem mandri ca reteaua noastra Supernet 4G, certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania si garantata pentru toti utilizatorii, este pilonul tehnologic al transmisiunii in direct a primei legaturi radio intre Romania si Statia Spatiala Internationala. Suntem incantati sa sprijinim un grup de tineri talentati sa comunice in spatiu, dincolo de orice bariera”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

Evenimentul este organizat de Universitatea “Valahia” din Targoviste si Vodafone Romania, sub patronajul agentiilor spatiale NASA și ESA, precum si a organizatiei internationale ARISS (Amateur Radio on International Space Station), in ziua de 12 aprilie 2016, intre orele 16:49 si 17:00. ARISS EU 282 va fi primul contact radio oficial cu Statia Spatiala Internationala realizat in Romania.

Intregul contact cu Statia Spatiala Internationala va putea fi urmarit in direct aici:

Reprezentantii Vodafone Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *