free download 78 travel guides written by experts

Primul concert al lui Caludiu Mirica alaturi de ”Romantica Retro Girls” a fost un succes

Catinca, Irina şi Raluca vor să mai cânte cu Claudiu

După o săptâmână Retro, sâmbătă,18 octombrie, Claudiu Mirică a susţinut un concert extraordinar în Băneasa Shopping City  alături de trupa sa proaspăt înfiinţată, Romantica Retro Girls: Catinca Roman, Irina Reisler şi Raluca Moianu. Cei patru fantastici au cucerit publicul şi nici unul nu vrea ca lucrurile să se sfârşească aici.

Ziua de sâmbătă a fost una cu totul şi cu totul specială. Claudiu s-a trezit dis de dimineaţă pentru a face vocalize. Un artist care îşi iubeşte publicul şi nu vrea să îl dezamăgească vreodată. Încă de la primele ore ale dimineţii au apărut  emoţiile şi  pentru fetele retro. Catinca, Irina şi Raluca, după ce s-au machiat şi după ce şi-au aranjat părul  în stilul vremurilor de altădată, au pornit spre Băneasa Shopping City pentru a se întâlni cu Claudiu. De aici lucrurile s-au petrecut fulgerător. Au urcat pe scenă. Au cântat. S-au simţit extraordinar. Au simţit din nou ce înseamnă aplauzele unui public prietenos, iar când concertul s-a încheiat, toţi şi-au dorit o continuare.

Nici Claudiu şi nici vedetele Romantica nu au fost singuri la concert. Catinca a venit cu fotograful personal, nimeni alta decât fetiţa ei, Calina. Cu siguranţă că moderatoarea de la ”Meriţi să fii cineva” va avea cele mai frumoase poze de la Retro Show. Dar şi zâmbetul Irinei Reisler a fost urmărit mereu de un fotograf iscusit. Una dintre participantele din Campania ”Meriţi săfii sănătoasă”, iniţiată de Irina la Romantica, a venit special la concert pentru a o susţine pe moderatoarea de la ”Supravieţuitorii”. Rezultatul? Mai multe emoţii, mai ales că alături de Irina a fost şi Marius, soţul ei. Totuşi, fluturaşii din stomac nu au lăsat-o în pace pe această Retro Girls şi, în cele din urme, Marius nu a văzut nici o secundă din concert, pentru că frumoasa lui soţie l-a rugat să nu rămână în preajma scenei.Mulţi prieteni au fost alături şi de Raluca Moianu, o Retro Girl care nu s-a aflat la primul proiect muzical, dar pentru care experianţa unui concert live a fos extraordinar de frumoasă.

Claudiu a avut alături de el mulţi fani, mulţi oameni care îi ascultă cu drag ultimul său album, ”Retro”. A cântat cu şi pentru prieteni. Iar după ce toată agitaţia a trecut, după ce nebunia a luat sfârşit, după ce  au făcut poze cu fanii şi după ce au dat autografe, cei patru s-au aşezat cu o cană de cafea în faţa şi au început să povestească fiecare impresiile despre concert. Extraordinar, frumos, vrem să continuăm au fost cuvinte ce au stat pe buzele artistului şi ale fetelor retro. Ce va urma? Putem să ne aşteptăm la un album Claudiu Mirică şi Romantica Retro Girls? Nimic nu este imposibil!

CLAUDIU MIRICĂ: ” A fost unul dintre cele mai speciale concerte. Asta pentru că le-am avut alături pe Catinca, pe Irina şi pe Raluca. Alături de personajele întruchipate de ele, chiar m-am imaginat undeva prin anii ’60, în perioada twistului şi a pacifismului "flower-power". Mă aşteptam ca ele să aibă trac – mai aels că, exceptând-o pe Raluca – niciuna dintre "romantice" nu mai cântase într-un concert – dar nu a fost aşa. Şi-au luat rolurile în serios, trei Retro Girls profesioniste, şarmante. Eu chiar am uitat câteva versuri, aşa că le-am lăsat să-mi "şoptească". A fost un final de Retro Week cu totul special. Şi cine ştie, poate vorm cânta din nou împreuna în vreo emisiune specială… 🙂 Sau poate pe un album de-al meu. Sau de-al lor!”

CATINCA ROMAN (COCO CHANEL)”Am ascultat de foarte multe ori albumul lui Claudiu pentru că sincer îmi place şi a pătruns în sufletul meu. Piesa mea preferată este: ”Iubire, iubire”. Cred că plimbarea cu autobuzul Retro a fost o idee foarte simpatică. Astfel şi Claudiu a reuşit să aibă contact cu publicul şi cred că este un mod nonconformist de a-ţi promova un album, de a fi foarte cool. Mi-a plăcut pe scenă. Cred că m-aş putea obişnui. Mi-a plăcut foarte mult Băneasa Shopping City. Îmi este foarte cunoscut acest mol de la filmările pentru ”Meriţi să fii cineva”. Acolo, pe Glam Street, atmosfera a fost grozavă!”.

IRINA REISLER (MARGARETA PÂSLARU): ”Nu-mi amintesc primele minute petrecute pe scenă. Pur şi simplu nu mi le mai pot aminti! Dar apoi mi-am spus că zarurile au fost aruncate, am făcut-o şi pe asta şi m-am simţit foarte bine. ”Prieten drag” este melodia mea preferată.Aş putea spune că după câteva repetiţii, aş putea cânta un cântec de la început până la sfârşit. Claudiu chiar ne întreba înainte de concert ce ne facem dacă ne place? Mai vrem! Ne-a plăcut. După marile emoţii vine relaxarea. A fost frumos. Mi-a plăcut. S-au adunat multe amintiri frumoase, colaborarea cu CLaudiu de la emisiune este acum mult mai solidă. Mă bucur că am petrecut timp alături de Catinca şi Raluca. Altfel nu am fi reuşit să ne întâlnim. Ne vedem din când în când pe holurile Romantica şi atât. A fost foarte frumos!”.

RALUCA MOIANU (CÂNTĂREAŢA “THE RONETTES”):”Pentru mine nu este primul proiect muzical în care m-am implicat. Dar fără îndoială că a fost ceva cu totul nou. Nu au lipsit emoţiile. Înainte de a urca pe scenă, mărturisec că aveam fluturaşi în stomac, dar ne-am simţit extraordinar. Claudiu a creat o atmosferă foarte caldă. Am simţit că publicul ne-a fost prieten. Piesa mea preferată este ”Lasă-mi toamnă pomii verzi” pe care Claudiu o interpretează cu multă sensibilitate. Mi-a plăcut enorm să fiu retro alături de Catinca şi Irina”.

Bucuresti, 20.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *