metalshow

Primul Campion National la SMS din Romania a fost desemnat sambata

în cadrul finalei Natural Born Chatter

·    George Găină, din Tîrgu-Mureş, a devenit Campion Naţional la SMS, câştigând în marea finală premiul de 3000 de euro
·    Competiţia organizată special pentru presă şi bloggeri a fost câştigată de Sorin Rusi, cunoscut pentru blogul www.sorin.rusi.ro Campionatul Naţional de SMS, lansat de LG Electronics si Orange, a desemnat sâmbătă, 6 decembrie, Primul Campion Naţional la SMS, în urma unei competiţii desfasurate la Orange concept store la care au participat 21 de finalişti din ţară şi din Bucureşti. Găină George, în vârstă de 21 de ani, din Tîrgu-Mureş, a reuşit să se califice în Marea Finală, câştigând premiul cel mare în valoare de 3000 de euro.

„M-am înscris în concursul online cu gândul să ajung în finală şi să câştig cei 3000 de euro puşi în joc. După mai multe încercări, am reuşit să mă calific. Am rămas totuşi uimit când am văzut că am primit cec-ul pe care mi-l doream foarte mult. Sunt student şi acest premiu mă va ajuta să îmi susţin studiile şi să îmi îndeplinesc unele dorinţe pe care cu siguranţă nu le-aş fi văzut împlinite curând,” a afirmat plin de emoţie câştigătorul, Găină George.

Timpul cu care finalistul a reuşit să câştige titlul de campion naţional a fost de 66 secunde şi 702137 ms, pentru mesajul „Imi place sa merg in concedii in locuri exotice unde nu ai ajunge in mod normal, cum ar fi: Buenos Aires, Puket sau Africa de Sud." Primul campion national la SMS susţine că trimite săptămanal în medie 30 de mesaje cu poante, iar dacă are ceva important să comunice, sună. Pentru finală s-a pregătit prin triplarea numărului de mesaje trimise.

La competiţia special organizată pentru presă şi bloggeri, titlul de Campion Naţional al Presei a revenit lui Sorin Rusi, (24 ani) cu mesajul „Presa este o forma de exprimare a libertatii de gandire care contribuie la formarea opiniei publice”.

„Deşi nu sunt un fan al sms-urilor, mă bucur că am reuşit sa obţin acest premiu. Ca blogger, fac totul din plăcere şi pasiune şi din dorinţa de a-mi exprima ideile şi părerile cu referire la diferite evenimente din viaţa personală, din blogosferă şi societate,” a declarat Sorin Rusi, care deţine bloggul www.sorin.rusi.ro din iunie 2008.

Pe locul doi şi trei în cadrul acestei competiţii s-au clasat doi jurnalişti din presa online – Laurenţiu Matache (wall-street.ro) şi Andreea Dihel (acasa.ro). Campionul Presei şi concurenţii clasaţi pe locurile doi si trei au primit premii ce constau în telefoane LG KS360.

„Mulţumim tuturor participanţilor prezenţi la Marea Finală, mai ales celor sosiţi din provincie special pentru a concura pentru titlul de Campion naţional. Competiţia a fost strânsă pe toată perioada derulării campaniei online LG Natural Born Chatter (www.born2chat.ro), semifinaliştii calificându-se din rândul a 10 000 participanţi. Felicităm primul campion naţional la SMS pentru performanţă” a declarat Claudia Popa, director vânzări GSM LG Electronics România.

Bucuresti, 09.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *