free download 78 travel guides written by experts

Primul camp dedicat antreprenoarelor, la Conac Polizu

În perioada 13-16 august are loc primul Camp dedicat femeilor antreprenoare, Smart Girls Camp, un accelerator de visuri de business pentru eroinele din antreprenoriat. Tabăra va avea loc la Conac Polizu,din județul Iași, un conac cu o istorie de 150 de ani și cu mii de povești despre umanitate splendidă, succes și momente remarcabile.

Femei incredibile, antreprenoare cu poftă de succes petrec 4 zile într-un cadru de poveste și, împreună, inspirate de 10 mentori-ICONS, găsesc soluții, idei, forţă pentru a-și redefini afacerile și visurile. În cadrul campului, vor participa atât la workshop-uri informaționale construite în jurul expertizei profesorilor, cât și la ateliere de scriitură creativă, atelier Belle-Epoque de șerbeturi, peltele, jeleuri și dulcețuri (după rețetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietară a Conacului Polizu) sau atelier de mindfulness.

Camelia Şucu, Irina Păcurariu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lăcătușu, Dan Lungu, Vlad Dogărescu, invitați cu povești spectaculoase și proiecte despre care vorbește o lume, le vor împărtăși din experiență lor.

„De când mă știu, sunt antreprenoare. Și am înțeles că o să fiu antreprenoare până mor. Am construit business-uri, am renunțat la business-uri, am creat noi nișe, am forțat noi nevoi de consum. Întotdeauna, cu greu și cu frumos. Cu entuzisam și viziune, cu emoție și încredere. Dragile mele, să muncim cu sinceritate și să nu ne fie frică! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Călătorii.” (Camelia Şucu)

"Am avut un mare privilegiu, acela de a face cea mai frumoasă meserie. În 25 de ani de carieră, am descoperit personaje fabuloase și am trăit experiențe uluitoare. Am întâlnit femei care mi-au tăiat răsuflarea de încântare, caractere incredibile, care au rupt limite și au schimbat lumi. Doamnelor, ne vedem pe 14 august, la Conac Polizu. Cu povești și pilde pentru o viață întreagă!” (Irina Păcurariu)

"Pe 17 mai 1995, am pus piciorul pe Everest, cel mai înalt vârf de pe planetă, situat la 8.850 de metri altitudine. A fost infernal. A fost o luptă interioară foarte puternică, fiindcă organismul la peste 8.000 de metri este dincolo de limite. Am urcat fără oxigen. Ultimii doi kilometri sunt aproape de limita organismului uman. Luptă a fost extrem de dură. Să ajungi sus este important, dar drumul este povestea. Această este una dintre Marile Lecții ale Antreprenoriatului. Știu că munții personali sunt uneori mai greu de agățat și cucerit decât cei fizici. Dar, pe cuvânt, chiar nu este imposibil." (Ticu Lăcătuşu)

„În doar câțiva ani, în lumea antreprenoriatului a avut loc o revoluție: odată cu efervescenţa extraordinară a Social Media, Consumatorul a devenit Comunicator. Consumatorul poate potența, prin opinii online favorabile, vânzarea unui produs sau, din contra, poate crea probleme serioase de imagine prin referințe negative devenite virale. De aceea, antreprenorul trebuie să fie prezent în mediul online, să poarte eficient și cu pricepere Conversația cu Consumatorul și să aibă reacții potrivite într-un mediu care nu poate fi controlat dar poate fi influențat. Cum putem face aceasta, vorbim la camp.” (Victor Kapra)

„Reputaţia e cel mai valoros bun al unei companii, o componentă complexă și strategică de management. Că orice bun de preț reputația trebuie lăsată pe mâna experților. În cadrul camp-ului vom aprofunda instrumentele de PR și provocările gestionarii reputației unei companii (business propriu). Vom trece prin studii de caz și vom discuta exemple concrete. Vom vorbi din perspectiva expertului, dar și a owner-ului de business. Vom vorbi despre comunicare, dar și despre curaj și inovație. Vom vorbi despre cum să ieșim în evidență, cum să ne remarcăm într-un mod pozitiv, cum să avem o strategie câștigătoare!” ( Monica Jitariuc)

O vară de neuitat, un start pentru «your biggest dream», locul unde «Pot. Sunt. Ştiu».

Detalii despre agenda evenimentului şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR (//smartgirlscamp.nakedpr.ro/).

Bucuresti, 27.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *