free download 78 travel guides written by experts

Primul Blog din Romania pe teme de PR

PRwave are deosebita placere de a anunta o noua premiera. La doar 2 luni de la a sa lansare, PRwave – www.prwave.ro – va aduce primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog, intretinut de catre Corina Gonteanu de la Prime PR.

“Daca tot avem articole despre Blog pe site, daca tot suntem deschisi fata de tot ceea ce inseamna noi tehnologii si in ale PR-ului, daca tot am lansat primul site dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice si expertizei in aceste domenii, era firesc sa gazduim si primul Blog pe PR. Va invit sa il accesati cat mai des pentru a afla cele mai noi ganduri in materie de relatii publice” a declarat Violeta-Loredana Calugarescu, director general PRwave INTERNATIONAL.

Corina Gonteanu, autoarea blogului, a subliniat valoarea adaugata de acesta, aratand ca in timp ce portalul PRwave ofera stiri si expertiza obiectiva apartinand comunitatii interne si internationale de PR, blogul PRwave contrabalanseaza cu o perspectiva subiectiva, nuantata de personalitatea unui autor.

“Blogul este un dialog mediat de tehnologie. In aceasta, el se aseamana cu PR-ul, care este tot un dialog, intre organizatie si publicurile sale. De aceea nu exista un loc mai potrivit pentru un blog decat un site de PR, mai ales cand acest site promoveaza blogurile ca instrument de studiu, mijloc de comunicare si public tinta pentru profesionistii in relatii publice,” a spus Corina Gonteanu.

La finalul lunii iulie 2005, in lume existau apropape 14,5 milioane de bloguri, un numar de aproape doua ori mai mare decat in urma cu trei luni. In fiecare secunda se naste un nou blog, ceea ce pentru noul blog PRwave inseamna provocarea de a se diferentia de celalte bloguri, pastrand in acelasi timp coordonatele unui produs online de calitate. “Insemnarile vor fi diverse, uneori controversate, alteori inovative, deseori concise, dar intodeauna extrem de bogate in resurse si idei,” a promis Corina Gonteanu.

Corina Gonteanu este Managing Partner la Prime PR, companie ce face outsourcing si consultanta in relatii publice, specializandu-se in producerea de continut pentru publicatii si instrumente de comunicare online, si Manager Relatii Publice la Fundatia pentru o Societate Deschisa unde, printre altele, scrie si editeaza primul corporate blog din Romania, Doza de Responsabilitate (//blog.osf.ro).

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si expertiza internationala – Case Studies, News, Events Calendar s.a.

PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti! {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *