free download 78 travel guides written by experts

Antrenorii au ales primii şase concurenţi care intră în etapa show-urilor live la Vocea României

Knockout-urile continuă vinerea viitoare, de la 20:30, numai la Pro TV!

Vineri, concurenţii şi antrenorii de la Vocea României au început cea mai dură fază a competiţiei: knockout-urile.

Dacă până acum Tudor, Loredana, Smiley şi Moga au avut posibilitatea de a salva cele mai bune voci, de data aceasta au fost nevoiţi să renunţe la ele şi să ia decizii extrem de grele. Seara a fost plină de tensiune, suspans, emoţii şi o luptă incredibilă pentru un loc în etapa live-urilor, iar detaliile au fost cele care au făcut diferenţa.

Prima rundă de knockout-uri de la Vocea României a înregistrat 9.2 puncte de rating și 24.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.4 puncte de rating și 16.8% share. La nivel naţional, în minutul de maximă audienţa de la 21:51, cea mai bună competiţie a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1.8 milioane de romani.

Voci extraordinare, luptă aprigă şi alegeri inspirate

Prima rundă a knockout-urilor de la Vocea României le-a adus telespectatorilor o seară extraordinară, în care concurenţii au dat totul pentru a reuşi să impresioneze şi să ajungă cu un pas mai aproape de marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro. S-a dus o luptă incredibilă, iar antrenorii au nominalizat câte trei concurenţi care au urcat împreună pe scenă, au cântat câte o melodie, iar la final numai unul a fost ales să meargă mai departe. Tensiunea a fost la cote maxime, însă Pavel Bartoş a destins atmosfera şi i-a ajutat pe concurenţi să treacă peste emoţii.

Trei reprezentanţi ai echipei Smiley au urcat vineri primii pe scenă. Concurenţii au aşteptat cu sufletul la gură, iar antrenorul i-a ales pe Maria Avramescu, Ion Barbu şi Ramona Nerra. Maria a interpretat fără greşeală melodia Changing, Ion şi-a demonstrat încă o dată calităţile vocale interpretând piesa Boschetar, iar Ramona i-a cucerit pe toţi cu melodia I have nothing. Concurenţii au adus momente memorabile la Vocea României, însă Smiley a trebuit să renunţe la doi dintre ei şi a spus la final: „E o etapă care nu-mi place deloc, pentru că era greu oricum să alegem dintre doi foarte buni, acum să aleg din trei foarte buni este extrem de greu. În echipa Smiley călătoria continuă şi după Vocea României. Aşa cum ştiu eu, prietenii nu se despart niciodată. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Cu Ramona Nerra ne revedem în etapa live-urilor.

Tudor i-a nominalizat pentru prima luptă a serii din echipa sa pe Robert Botezan, Vlad Constantin şi Francesca Ilie. Cei trei au avut emoţii foarte mari, dar au urcat pe scenă hotărâţi să rămână în competiţie. Robert a încercat să convingă cu o interpretare inedită a piesei With or without you, Vlad i-a uimit încă o dată pe toţi cu timbrul său special şi a cântat melodia Hamburg song, iar Francesca a interpretat în forţă şi cu siguranţă piesa That’s life. Concurenţii s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, au fost felicitaţi, iar Tudor a decis: „Eu m-am chinuit să fie bine şi este foarte complicat acum. O să merg mai departe cu Robert.”. Robert Botezan continuă competiţia.

Loredana s-a gândit mult pe cine să aleagă pentru primul knockout al echipei sale şi i-a chemat pe scenă pe Ştefan Roşcovan, Adelina Borşan şi Florin Popa. Ştefan a cântat melodia Bad girls şi a ridicat sala în picioare, Adelina Borşan a interpretat formidabil o piesă dificilă, What’s love got to do, iar Florin Popa şi-a folosit toate cunoştinţele muzicale şi a cântat fără greşeală melodia A team, reuşind să atingă note spectaculoase. Antrenorii au comentat alegerile pieselor şi le-au dat sfaturi concurenţilor, iar Loredana a fost nevoită să ia o decizie şi a spus: „Vă mulţumesc pentru remarci şi, în primul rând, vreau să vă mulţumesc vouă. În această seară aleg să merg mai departe cu Ştefan Roşcovan.”. Cu Ştefan Roşcovan ne revedem în live-uri.

Lui Marius Moga i-a fost greu să nominalizeze trei voci senzaţionale din echipa lui, însă a decis şi i-a trimis în luptă pe Ana Maria Roşu, Cezar Panaitescu şi Ionuţ Trif. Cei trei concurenţi au fost încrezători în calităţile lor vocale, au pregătit melodii speciale şi au urcat pe scenă plini de speranţă şi dorinţă să meargă mai departe. Ana Maria a interpretat în forţă piesa Chain of fools, Cezar Panaitescu nu a renunţat la stilul său şi a cântat piesa Viva la vida, iar Ionuţ Trif a cântat plin de energie şi nerv melodia Wicked game. Antrenorii şi-au spus părerile, dar decizia i-a aparţinut lui Moga, care a ales în final: „Mă bucur că v-aţi descurcat bine toţi trei. E mai greu decât la dueluri, să aleg dintre trei voci, nu doar două. E greu să alegi pe cineva şi să simţi că-şi doreşte să ajute echipa noastră să dea o finală bună sau un câştigător. O să merg mai departe cu Ionuţ.”. Ionuţ Trif continuă lupta la Vocea României.

Smiley i-a adus pe scenă pentru cel de-al doilea knockout al serii din echipa lui pe Alexandru Muşat, Barbara Isasi şi Miruna Ionescu. Concurenţii s-au pregătit intens şi au demonstrat că îşi doresc să meargă mai departe. Alex a cântat magistral melodia I wish şi demonstrat încă o dată că este un artist complet, Barbara transmis foarte multă sensibilitate şi pasiune când a interpretat melodia Solamente tu, iar Miruna a cântat piesa Skyfall şi a făcut scena să vibreze. Cei trei au fost foarte diferiţi, iar decizia lui Smiley a fost una foarte grea şi le-a spus: „Îmi place foarte mult ce aţi făcut pe scenă. Aţi avut dinamism, emoţie şi dramatism. Voi merge mai departe către Vocea României cu Alex.”. Alexandru Muşat a reuşit să impresioneze şi ajunge în etapa live-urilor.

Ultima luptă a serii a fost asigurată de echipa Loredana, care i-a ales pe Georgiana Agarici, Eduard Santha şi Andreea Ioncea să urce pe scenă. Concurenţii au fost în permanenţă încurajaţi de Lori şi au demonstrat că au calităţi vocale de excepţie. Georgiana a cântat piesa Love on the brain şi a îmbinat perfect senzualitatea cu forţa, Eduard Santha a interpretat melodia Just a gigolo şi a creat un moment plin de energie şi vibraţie, iar Andreea a cântat piesa In the name of love şi i-a impresionat pe toţi cu timbrul ei vocal cameleonic. Antrenorii au apreciat evoluţia celor trei, au făcut previziuni şi pariuri, iar Loredana a decis: „Aţi fost fantastici, aţi cântat foarte bine, aţi arătat foarte bine, încât pentru mine este o decizie foarte grea şi voi ştiţi lucrul ăsta. Voi merge mai departe cu Andreea Ioncea.”. Andreea Ioncea continuă lupta la Vocea României.

Antrenorii au ales vineri primii şase concurenţi care merg în etapa live-urilor, iar românii au avut parte de o ediţie extraordinară Vocea României, în care distracţia s-a îmbinat perfect cu emoţia, tensiunea şi suspansul.

Vinerea viitoare, de la 20:30, knockout-urile continuă, iar antrenorii vor decide care sunt concurenţii care le vor completa echipele pentru etapa show-urilor live. Va fi o ediţie incredibilă, plină de reacţii spectaculoase şi decizii surprinzătoare.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *