free download 78 travel guides written by experts

Primii pasi in instruirea personalului medical din spitale

RSC (Romanian Soft Company) a inceput implementarea proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in managementul si utilizarea noilor tehnologii”, proiect finantat din fonduri europene prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Proiectul se incadreaza in domeniul major de interventie 3.2 si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Proiectul va fi implementat de RSC, in parteneriat cu SupEuropa (Franta), Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Spitalul Judetean de Urgente Constanta, Spitalul Judetean de Urgente Targu-Jiu si Spitalul Clinic „Dr. Panait Sarbu” Bucurest, se va desfasura pe o perioada de 36 de luni si vor fi instruite 880 de persoane din sectorul medical.

In primele 2 luni de proiect, conform graficului de activitati s-au desfasurat diverse actiuni de informare si publicitate si a fost demarata activitatea de achizitii din cadrul proiectului. Echipa de experti pe termen lung a proiectului a fost completata cu experti pe termen scurt, astfel fiind acoperit necesarul de resurse umane pentru activitatile proiectului.

In urmatoarea luna va avea loc conferinta oficiala de lansare a proiectului, eveniment la care vor participa toti partenerii nationali si transnationali, alaturi de reprezentanti de seama din sectorul medical si din mass-media.

Bucuresti, 26.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *