free download 78 travel guides written by experts

Primele noutati ale primaverii, din aceasta sambata, la TVR 2

Două emisiuni noi și alte două care revin – aceasta este oferta grilei de primăvară a TVR 2 pentru sâmbătă, 17 martie. Noutățile se referă la un program de traveling „Cap compas” și unul culinar „România delicioasă”. După o pauză ceva mai lungă, din această sâmbătă la TVR 2 revine „Atenție, se cântă!”, programul muzical prezentat de horia Moculescu și Alexandra Velniciuc, la fel ca și emisiunea de divertisment „Răzushow” care marchează cel de-al doilea sezon cu schimbări importante. Mai multe informații despre cele patru programe găsiți mai jos.

Cap compas
Sâmbătă, 17 martie, de la 8.00

Din această sâmbătă, TVR 2 aduce o nouă emisiune pentru cei care vor să cunoască lumea. La Cap Compas telespectatorii vor găsi reportaje fără excese sau accese, povestiri de călătorie ușoare, amuzante, despre fiecare dintre locațiile vizitate: Tenerife, Corfu, Santorini, Praga, Tunisia, Istanbul, Malta, China etc. Prima destinație va fi Tenerife unde ghid va fi Maria Buruiană, cea care va încerca să descopere ce a mai rămas din atmosfera locurilor descrise de Jules Verne în aproape toate călătoriile sale.

România delicioasă
Sâmbătă, 17 martie, de la 13.30

După o pauză de mai mulți ani, Răzvan Exarhu revine la TVR 2 ca realizator și prezentator al unei emisiuni de real bun gust. Este vorba de „România delicioasă", un program ce va avea ca teme principale gastronomia autohtonă, tradiţiile şi destinaţiile speciale de călătorie – din punct de vedere culinar.În fiecare săptămână, Răzvan Exarhu va încerca să descopere esența bucătăriei și civilizației românești, într-un spectacol menit să îi ajute pe telespectatori să redescopere frumusețea la îndemana noastră, a tuturor.

Atenţie, se cântă !
Sâmbătă, 17 martie, de la 14.00

Îndrăgita emisiune muzicală revine din acestă primăvară la TVR 2 unde va putea fi urmărită, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00. Gazde vor fi ca și până acum Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc – cei care vor aduce telespectatorilor nu doar muzica bună interpretată live, ci și numeroase noutăți, dintre cele mai plăcute. Într-un nou decor, emisiunea va include și o secțiune dedicată celei mai tinere generații de artiști. În fiecare ediție, câte doi copii vor cânta și vor încânta publicul cu talentul lor într-un concurs în care premiile vor fi substanțiale. Primii doi concurenți, cei din ediția din această sâmbătă, vor fi Ana Stănciulescu și Teodora Popescu. Alături de ele, invitata ediției va fi Corina Chiriac.

Răzushow
Sâmbătă, 17 martie, de la 18.35

Emisiunea de divertisment revine din 17 martie cu un nou sezon în care Mihai Răzuş va aduce telespectatorilor mai multe noutăţi, mai mult umor şi mult mai bună dispoziţie. Astfel, invitaţii emisiunii vor fi cupluri de artiști, care împart viaţa de familie sau numai cea de pe scenă. Politicienii invitați în primul sezon sunt, iată, înlocuiți de artiștii care, împreuna cu gazda emisiunii-actorul Mihai Răzuș, vor face „haz de necaz” de hotărârile politice, sociale sau economice dar și de indivizii cu descoperiri sau preocupări mai „ciudate”. Cuplurile de artiști vor dezbate într-o cheie ironică știri diverse, scenete de comedie bazate pe realitatea românească și, bineînteles, vor oferi telespectatorilor moment artistice de excepție.

Tot la capitolul noutăți amintim că emisiunea va avea din această primăvară o extraordinară trupă de dans, un nou decor, o rubrică ce va naște cu siguranță discuții nostalgice „Înainte și după…89”, precum şi noi personaje. Este vorba de o familie obişnuită care a decis să formeze – că tot vin alegerile – un partid propriu numit P.A., adică Partidul de Apartament.

Pe data de 17 martie debutul sezonului va fi dat de Cornelia și Lupu Rednic urmat apoi de cuplul Marcel și Gina Pavel, Stela Popescu și Alexandru Arsinel, iar în Sâmbăta Mare, pe 14 aprilie, telespectatorii TVR 2 vor avea parte de o reală…„SURPRIZĂ” pentru care echipa emisiunii lucrează încă de acum!

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *