free download 78 travel guides written by experts

Primele estimari privind rezultatele alegerilor locale vor fi prezentate si

dezbatute in exclusivitate duminica, la Realitatea TV

Primele estimari privind rezultatele alegerilor locale vor fi difuzate in premiera, duminica seara, dupa inchiderea urnelor, la Realitatea TV. Optiunile de vot ale romanilor in al doilea scrutin uninominal vor fi dezbatute de Razvan Dumitrescu impreuna cu Iosif Boda si Cornel Nistorescu, Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici si invitatii lui. Datele prezentate vor fi intocmite pe baza unui exit-poll realizat de INSOMAR cu sprijinul call-center-ului Realitatea TV. Sub sloganul "Tu decizi", Realitatea TV va urmari pe tot parcursul zilei de duminica fiecare moment important al alegerilor locale, primele desfasurate
in varianta uninominala. Corespondentii postului vor transmite in timp real toate informatiile legate de prezenta la urne si eventualele incidente, iar telespectatorii care vor dori sa sesizeze nereguli in procesul de votare au la dispozitie numarul cu apel netaxabil 0800.080.333.

Punctul culminant al zilei va fi la ora 21.00, imediat dupa inchiderea urnelor, cand televiziunea va prezenta in premiera rezultatele sondajului de tip exit-poll realizat cu sprijinul call-center-ului Realitatea TV in Bucuresti si Iasi. O data cu primele statistici, reporterii televiziunii vor transmite reactii ale partidelor si ale politicienilor inscrisi in cursa electorala de la sediile de campanie. Exit-poll-ul va fi precedat de o editie speciala "Tu decizi", prezentata de Razvan Dumitrescu, care ii va avea ca invitati pe analistii Iosif Boda si Cornel Nistorescu.

Concluziile sondajului vor fi anali zate si in cadrul unei editii speciale "Cap si pajura", care ii pune fata in fata pe Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu. De la ora 22.00, Mihai Tatulici ii va avea ca invitati in cadrul unei alte editii speciale "Tu decizi" pe liderii politici de prim rang, pe candidatii pentru Primaria Capitalei, pe Silviu Prigoana, Monica Tatoiu, Adriana Saftoiu, Cosmin Alexandru, Camil Roguski si jurnalistii Adrian Ursu, Corina Dragotescu, Ion M. Ionita si Tudor Octavian.

Cu ocazia primului tur al alegerilor locale, din data de 1 iunie, Realitatea TV fost cel mai urmarit post de stiri, cu 166.000 de telespectatori (1,5% rating), in medie, pe minut, la nivel urban. Momentul culminant al zilei de 1 iunie a fost la ora 21.00, cand Realitatea TV a difuzat exit-poll-ul realizat de INSOMAR, care anunta rezultatele estimative ale alegerilor locale. In acel moment, 395.000 de telespectatori urmareau Realitatea TV pentru a afla care sunt candidatii cu cele mai mari sanse sa intre in turul al doilea (rating de 3,5% si cota de piata de 7,8%). In minutul urmator, numarul  telespectatorilor care se uitau la Realitatea TV a crescut pana la 439.000 (rating de 3,9% si cota de piata de 8,5%).

Bucuresti, 13.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *