bucharest tech week 2021

PRIME Romania face recrutari

Fiecare început de an universitar aduce noi provocări, noi experienţe şi noi visuri ce aşteaptă să fie împlinite. Indiferent dacă eşti boboc sau dacă ai deja la activ câţiva ani de studenţie, un nou drum ţi se aşterne în faţă, gata să îţi testeze ambiţia, determinarea şi creativitatea.

PRIME România începe recrutările prin a-ţi prezenţa traseul pe care îl are de străbătut un student determinat să îşi dezvolte abilităţile pe parcursul unui an (keep posted pe pagina de Facebook şi pe blog).

Te invităm să faci aceşti paşi în domeniul vast al Comunicării alături de Humans of PRIME!

Ce este PRIME România?

PRIME România este singura asociaţie studenţească de Comunicare şi Relaţii Publice din ţară, asociaţie care îţi promite practică pe care nu o dobândeşti la facultate, insighturi şi know-how din PR, HR, Marketing, organizare de evenimente şi graphic design, evenimente şi proiecte de suflet şi oameni de la care să înveţi, cu care să creşti şi alături de care să realizezi lucruri ce te fac mândru!

Ne-am sărbătorit majoratul anul acesta, 18 ani de evenimente marca PRIME, organizate de studenţi pasionaţi care caută să aducă în permanenţă un plus domeniului în care lucrează şi se dezvoltă. Am aniversat 12 ediţii ale Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare, 7 ediţii de PR&Ad Fair şi 46 de ediţii de PR Tea & AD Cookies şi am lansat cel de-al şaselea număr al primei reviste specializate în Relaţii Publice a unei asociaţii studenţeşti – PR Forward.

Dacă încă nu ţi-ai găsit locul în aceste proiecte, cele cinci departamente PRIME te invită să faceţi cunoştinţă: PR-ul te aşteaptă cu scrisul în sânge şi promovarea pe forward, HR-ul cu interviuri, relaţionare şi omuleţi de crescut, Marketingul cu negocieri, strategii de vânzări şi sponsorizări, Eventsul cu planuri şi idei faine de evenimente, iar Digitalul cu un ochi critic şi o mâna pricepută în arta vizuală.

Indiferent dacă eşti student la Comunicare şi Relaţii Publice, Publicitate, Marketing, Jurnalism, Sociologie, Psihologie sau la orice altă facultate, PRIME este locul perfect pentru a te bucura de studenţie în stilul unui viitor profesionist! Aici „furi meserie” de la coordonatorii tăi, intri în contact cu profesioniştii din domeniu şi primeşti sfaturi de valoare în timp ce participi la teambuildinguri de neuitat, petreceri care te lasă mereu cu un zâmbet pe buze şi Şcoli PRIME unde formezi prietenii pe viaţă.

Calendarul recrutărilor

Cum poţi să te numeri printre viitorii Humans of PRIME? Trimite-ne CV-ul tău, alături de un scurt text prin care să ne convingi că îţi doreşti să ni te alături la adresa recrutari@primeromania.ro până pe data de 21 octombrie!

După ce treci de prima etapă, te aşteptăm cu drag să ne cunoaştem la un interviu între 24 şi 25 octombrie, la Revolution Cafe, incinta Diverta – Piaţa Romană, pentru a afla care sunt pasiunile, calităţile şi aşteptările tale de la domeniul Comunicării. Între 28 octombrie şi 4 noiembrie vei intra în perioada de probă, în care vrem să ne împrietenim, să ne cunoşti şi să te implici în activităţile desfăşurate de PRIME. Pe 7 noiembrie, după ce îţi vei fi testat abilităţile de viitor PRIMEist, vei mai avea o singură fază de trecut – interviurile pentru echipa/echipele în care vrei să intri!

Acum, că ştii ce trebuie să faci, noi abia aşteptăm să te cunoaştem şi să învăţăm lucruri noi împreună. Nu uita să ai încredere în tine şi să nu-ţi fie teamă, dincolo de pagina de internet te aşteaptă oameni tineri şi la fel de entuziaşti, lângă care vei descoperi domeniul Comunicării!

Bucuresti, 06.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *