Shadow

PRIME Quest 2017 – Briefs Run – a VII-a ediție

Cea mai palpitantă cursă prin agenții de PR și Publicitate

PRIME România vă invită la a șaptea ediție PRIME Quest: BRIEFS RUN, o competiție cu traseu și destinații secrete, dedicată studenților creativi, ingenioși și competitivi, care va avea loc în data de 25 mai 2017, începând cu ora 10:00.

PRIME Quest este un eveniment inedit care oferă studenților oportunitatea de a vedea care este atmosfera în agențiile de PR și Publicitate, de a rezolva briefuri și a primi feedback în timp real. Timp de 8 ore, studenți din cadrul facultăților de profil se vor întrece în creativitate, originalitate și perseverență prin rezolvarea fiecărui brief pe care îl primesc. De asemenea, participanții trebuie să descopere, rezolvând ghicitori, care este traseul pe care trebuie să îl urmeze și la ce agenții trebuie să ajungă pentru a putea avea șansa de a câștiga un internship oferit de una dintre agențiile participante.

prime-quest-briefs-run
Înscrierea la PRIME Quest se face la adresa quest@primeromania.ro, cu numele complet, facultatea și numărul de telefon, până la data de 24.05.2017, ora 23:59. Prețul unui bilet este de 10 RON.

Participanții vor avea ocazia să se distreze învățând, să afle lucruri noi despre viața în agenție, să cunoască oameni pasionați de Publicitate și Relații Publice, să rezolve ghicitori, să se întreacă în creativitate, cunoștințe și îndemânare și chiar să câștige premiul cel mare – un internship.

Cea de-a șaptea ediție PRIME Quest este susținută de partenerii: Aqua Carpatica, Rasta Monsta, Aktis, Vitamin Aqua, Story Pizza, Epic Bar și Deco box.

Parteneri media: Educativa, hipo, studlife, Chelgate, goingout, bestjobs, Bucharest-Guide, IQads, STUDENTDINPROVINCIE.RO, GEN90, Școala ADC*RO, IntegralEdu, PRwave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *