free download 78 travel guides written by experts

Primavareste-te cu Neatza!

De 1 martie, Răzvan şi Dani te fac să te simţi specială

Răzvan şi Dani au dat, în această dimineaţă, startul unui nou concurs, adresat de această dată doamnelor şi domnişoarelor. „Primăvăreşte-te cu Neatza” este şansa telespectatoarelor Antena 1 de trece printr-o transformare de look si stil, care le va face sa se simtă speciale.

Când afară primăvara se lasă aşteptată, Răzvan şi Dani le-o aduc telespectatoarelor în dar de Mărţişor. În perioada 22 – 28 februarie, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să încarce pe site-ul www.neatza.a1.ro o fotografie şi o scurtă poveste în care să spună de ce, pentru cine şi ce le motivează să se simtă deosebite. Pe 1 martie, matinalii Antenei 1 vor alege patru dintre cele mai convingătoare mărturii si fotografii , iar autoarele lor vor avea parte de o experienţă inedită.

Ele vor beneficia de o schimbare de look în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, vor primi cadou câte o ţinută semnată de Ştefan Muscă, Cosmina Englizian, Oana Comănescu sau Geanina Punkosti şi vor petrece o seară specială la restaurantul Istria alături de vedetele lor preferate. Mai mult decât atât, ultimul model Citroen le va sta la dispoziţie toata ziua.

În prima zi s-au înscris peste 100 de concurente, ceea ce va face sarcina lui Răzvan şi Dani mult mai grea decât pare la prima vedere. Prezentatorii matinalului de la Antena 1 sunt însă siguri că va merita osteneala de vreme ce le vor oferi unor doamne o experienţă de neuitat.

Tot pe 1 martie, după emisiune, de la ora 16.00, Răzvan şi Dani îi invită pe ieşeni, în Iulius Mall, să formeze cel mai lung şnur de mărţişor din lume. Fiecare participant va primi un tricou alb sau roşu şi odată cu acesta şansa de a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie de Antena 1. Îmbrăcaţi, astfel, cei prezenţi la evenimentul organizat de Antena 1 se vor înlănţui în forma unui lung şnur uman, de mărţişor. Evenimentul va mai avea loc şi în Bucureşti şi Cluj, unde telespectatorii Antena 1 îi vor avea alături pe Simona Gherghe, respective Dan Capatos.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *