free download 78 travel guides written by experts

Primavara vine cu noutati la AXN

Grila de programe AXN din această primăvară aduce publicului momente captivante, răsturnări de situaţii şi multe clipe spectaculoase

Pe lângă noi episoade din serialele preferate ale publicului AXN – CSI: New York – Criminaliştii, Minţi Criminale, NCIS: Anchetă Militară, NCIS: Los Angeles, Memorie perfectă – AXN începe primăvara cu seriale în premieră şi în exclusivitate – Firma, Dispariţia, Fluviul ucigaş.

Echipa formată din producătorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) şi celebrul romancier John Grisham aduce în faţa publicului un serial inspirat de bestseller-ul internaţional Firma / The Firm, publicat în România la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat în toate teritoriile şi este produs de eOne, în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures. Firma/The Firm continuă povestea lui Mitchell McDeere şi a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film şi roman omonim. Din ipostaza de tânăr asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasă firmă de avocatură din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viaţa lui n-a mai fost la fel. După un deceniu plin de greutăţi şi intrarea în programul federal de protecţie a martorilor, Mitch şi familia sa revin din izolare decişi să-şi refacă viaţa şi viitorul – însă pericolele din trecut încă mai bântuie, dublate de noi ameninţări, apărute de pretutindeni.

În fiecare miercuri, de la ora 22:00, AXN difuzează un episod din serialul Firma, a cărui premieră internaţională a fost pe canalele AXN în data de 19 februarie.

Un alt serial difuzat în premieră şi în exclusivitate la AXN, în aceeaşi zi cu premiera din Statele Unite ale Americii, este Missing/Dispariţia. Becca Winstone (Ashley Judd) află că fiul ei, Michael, dispare pe când se află la studii în Italia şi pleacă să-l caute, iar, din acel moment, viaţa ei devine o cursă contra cronometru. Printr-o întorsură surprinzătoare de evenimente, publicul descoperă cât de departe va merge o mamă pentru a-şi proteja familia.

Din 15 martie, în fiecare joi, de la ora 22:20, AXN va difuza în premieră şi în exclusivitate un episod din serialul Missing/Dispariţia.

Cel de-al treilea serial, Fluviul ucigaş, o apariţie unică în grila de programe AXN, este regizat de Oren Peli (regizorul filmului Activitate Paranormală). Fluviul ucigaş urmăreşte povestea lui Emmet Cole (Bruce Greenwood), explorator renumit şi personalitate TV. Emmet porneşte într-o călătorie în jurul lumii împreună cu soţia sa, Tess şi fiul lor, Lincoln. Înregistrările video făcute de ei vor deveni curând cea mai populară emisiune de televiziune. După dispariţia lui în adâncurile Amazonului, familia, prietenii şi echipa lui pornesc în căutarea sa printr-o călătorie misteriosă şi plină de aventuri fatale.

Serialul Fluviul ucigaş va fi difuzat la AXN în premieră şi în exclusivitate începând cu luna mai.

Pe lângă premierele menţionate anterior, cele mai îndrăgite seriale revin la AXN cu episoade şi sezoane noi. Primăvara aceasta, Poppy Montgomery care joacă rolul unui detectiv cu o memorie neobişnuită se întoarce la AXN în serialul Memorie perfectă. În luna aprilie, CSI: New York – Criminaliştii – sezonul 8, Minţi Criminale – sezonul 7, NCIS: Anchetă Militară – sezonul 4 şi NCIS: Los Angeles – sezonul 2 vor aduce aventuri noi pe micile ecrane.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *