free download 78 travel guides written by experts

Primăvara aduce mai multă bucurie alături de cei din jur

Centrele Comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady din București, vă așteaptă să vă bucurați mai mult de cei apropiați, în luna aprilie.

În această primăvară, Centrele comerciale Auchan Drumul Taberei, Titan, Crângași, Vitan, Berceni și Pallady lansează invitaţia „Bucură-te de cei din jurul tău!”.

Primăvara aduce povești și prietenii noi, anotimpul în care bucuria crește și se multiplică, devenind molipsitoare, context propice de bucurie trăită alături de cei din jurul nostru.


În aprilie, am pregătit numeroase surprize la fiecare pas, ca să ne bucurăm împreună de acest nou început. Zilele de miercuri și sâmbătă aduc premii la cumpărături cu ajutorul echipei Happy Team* dar și animaţii surprinzătoare, pline de bucurii pentru întreaga familie, precum spectacole de magie, atelierele creative și știinţifice, spectacole cu actori si animatori mimi, care îi vor provoca pe clienţi la momente pline de umor autentic.

Vizitatorii care ne vor trece pragul se vor bucura și de un decor special de Paște, o ambianţă de sărbătoare, caldă și primitoare, un loc ideal de socializare care va aduce bucurie în viaţa oamenilor.

* Happy Team este un serviciu special dedicat clienţilor Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni pozitivi și plini de energie, care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferindu-le informaţii, ajutor sau surprize și cadouri instant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *