Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primăvara aceasta revine cu YouthSpeak Forum 21, exclusiv pentru tineri

YouthSpeak Forum, organizat de AIESEC România, revine cu a 7-a ediție națională, destinată tinerilor

YouthSpeak Forum 21, ediția națională, este un eveniment organizat de AIESEC România. Aceasta editie va fi a 7-a la număr și se va desfășura exclusiv online pe data de 22 aprilie 2021, între orele 12:00 – 18:30, pe Zoom.

YouthSpeak Forum 21

Destinat tinerilor, evenimentul își propune să atragă atenția asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, concentrându-se pe rezolvarea problemelor din țara noastră. Această ediție are ca scop determinarea tinerilor să acționeze acum, prin pași concreți, pentru atingerea Agendei 2030 propusă de ONU și impactarea pozitivă a viitorului.

Temele ediției și structură

Cele 3 Obiective de Dezvoltare Durabilă alese ca teme principale pentru această ediție sunt: ODDul #1 Fără Sărăcie, ODDul #3 Sănătate și Stare de Bine și ODDul #13 Acțiune Climatică.

Tinerii vor avea ocazia de a fi inspirați prin discursuri ținute de speakeri cu renume în România și de a participa la workshop-uri livrate de companiile partenere evenimentului, ce au scop dezvoltarea abilităților de care tinerii au nevoie pentru a contribui la ODDuri.

De asemenea,speakerii și reprezentanții companiilor vor fi invitați să ia parte la un Panel Discussion, pentru a pune laolaltă perspective diferite asupra ODD-urilor și rolurilor pe care le joacă societatea la atingerea acestora: tineri, companii, instituții publice. Participanții vor putea să adreseze direct întrebări acestora și să îi provoace la discuții relevante contextului actual.

Tinerii se pot înscrie aici pentru a-și rezerva locul la eveniment, desfășurat pe Zoom și distribuit live pe pagina oficială de Facebook a AIESEC România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *