metalshow

Primavara aceasta No Surprises a imbracat

Arena Mall din Bacau in culori de sarbatoare

Agentia NO SURPRISES intampina primavara cu hainute noi si decoruri speciale si fie ca esti o cladire serioasa de birouri, o vila respectabila sau o tanara casa moderna, primavara aceasta NO SURPRISES iti ofera solutia ideala pentru a iesi in evidenta. Intotdeauna a contat cine straluceste cel mai tare, insa anul acesta NO SURPRISES te invata cum sa stralucesti cu stil iar Arena Mall din Bacau este vedeta agentiei No Surprises!

Pentru ca nu este suficient sa arunci o floare intr-un ghiveci, uitata intr-un colt al birourilor, sau sa atarni un sirag de floricele de pe plafon si sa te astepti ca oamenii sa cada in admiratie la vederea ta. Magia NO SURPRISES sta in a potrivi totul cu bun gust, in a combina flori artificiale sau naturale cu pajisti de flori multicolore si parca in bataia aripioarele fluturasilor ce se odihnesc pe floricele, simti briza primaverii.

Si cum frumusetea interioara  fost mereu apreciata, NO SURPRISES va invita cu drag la Arena Mall din Bacau pentru a va incanta simturile cu o simfonie a culorilor primaverii!

Falduri din organza roz, lila, verde, albastru si galben capteaza razele soarelui ce imbratiseaza cald locurile de joaca iar fluturasii jucausi „zboara” din floricica in floricica.

Ghirlande de flori multicoloare imbraca Arena Mall iar fluturii multicolori zboara din coloana in colana, de pe balustrada in balustrada ca apoi sa isi odihneasca aripioarele in cosurile pline de bunataturi.

Iepurila intampina copii inca de la intrare iar coltul copiilor cu invitatii de vaza precum Alba ca Zapada si cei 7 pitici, asteapta nebadator copii!

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *