Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Primavara aceasta, energizeaza-te cu salate delicioase!

Cu noile electrocasnice de la Philips, pregătirea mesei e mai uşoară ca oricând

Primăvara aduce cu sine energie şi bună dispoziţie, ocazie perfectă pentru un nou început, în orice ţi-ai propus. Adesea, organismul se resimte după anotimpul rece, iar soarele şi temperaturile calde nu par a fi suficiente pentru a îndepărta oboseala şi tonusul scăzut. De aceea, este important să urmezi un regim detoxifiant, revigorant, din care nu ar trebui să lipsească salatele de fructe sau de crudităţi. Iar dacă prepararea acestora însemna, până acum, o sarcină minuţioasă ce dura până la ore întregi, Philips îţi oferă un ajutor de nădejde cu care vei putea să prepari reţete inedite, rapid şi fără efort. Cu noul tocător Philips HR1399 vei putea toca o varietate de ingrediente, iar noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1659, va duce la capăt, în locul tău, toate etapele de pregătire a salatelor delicioase.

Electrocasnicele Philips şi-au dovedit, în timp, eficienţa şi calitatea superioară: pentru al cincilea an consecutiv, Philips a fost votat de români drept cea mai de încredere marcă de electrocasnice din România, în cadrul studiului „Trusted Brands 2012”, realizat de Reader’s Digest. De data aceasta, Philips îţi aduce două electrocasnice noi, menite să transforme gătitul într-o activitate plăcută, în care vei putea să alegi cele mai creative combinaţii de ingrediente, pentru salate sănătoase şi gustoase.

Mai puţin efort în bucătărie, mai mult timp pentru tine

Întreaga familie participa, altădată, la prepararea minuţioasă a salatelor savuroase. Cu noul mixer vertical multifuncţional Philips HR1659, din colecţia Avance, salatele sunt gata în câteva minute, iar tu te poţi bucura de plimbări însorite şi activităţi relaxante alături de cei dragi. Mixerul vine împreună cu un accesoriu unic pentru tăierea cuburilor, ce îţi permite să tai în cuburi perfecte legumele şi fructele, în doar câteva secunde. Aspectul estetic va completa, astfel, gustul delicios al mâncărurilor.

Acest mixer combină o putere de 600 W cu 20 de setări de viteză şi un buton turbo de putere suplimentară, pentru ingredientele mai dificile. De asemenea, el dispune de un accesoriu compact pentru tăierea cuburilor, un cârlig pentru frământarea aluaturilor şi un disc de feliere şi radere, pentru a-ţi fi de ajutor în toţi paşii de pregătire a salatelor. În bolul de 1 l cu capac de protecţie poţi păstra supele, piureul şi shake-urile sau poţi depozita cuţitul, după ce nu mai ai nevoie de el. Datorită designului compact, vei putea să montezi şi demontezi mixerul fără dificultate, iar curăţarea lui va fi, de asemenea, extrem de facilă.

Noul tocător Philips HR1399 te ajută să fii creativă şi să foloseşti cu încredere ingrediente care necesitau, înainte, o pregătire amănunţită. Acum, ai un ajutor de încredere şi eficient, cu o simplă apăsare, poţi toca orice doreşti, cu minim efort. În doar câteva secunde, vei putea pregăti o varietate de ingrediente: de la legume tari la brânză, verdeţuri, nuci şi alune, pentru cele mai delicioase salate.

Acest tocător este prevăzut cu un motor de 400 W, două lame din oţel inoxidabil şi un vas de sticlă cu capacitatea de 1 l, rezistent la procesări multiple, ce nu păstrează mirosurile. Astfel, vei putea toca ingredientele în ce ordine vei dori, de la ceapă la fructe şi brânză, păstrând aromele individuale. De asemenea, materialul de sticlă îţi permite să procesezi şi alimente fierbinţi, fără a exista riscul deteriorării. După ce ai terminat, tocătorul poate fi curăţat în maşina de spălat vase.

Model disponibil în culorile alb şi negru.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *