free download 78 travel guides written by experts

Filmul documentar „Primarii nostri“ de joi pe www.adevarul.ro

Timp de cateva luni „Adevarul”  a desfasurat campania „Primarii nostri“  si a publicat interviuri cu primari care conduc sau au condus in ultimii 26 de ani comunele si orasele din Romania.

Joi, cu cateva zile inainte de alegerile locale, „Adevarul” incheie campania „Primarii nostri” cu un film documentar care poate fi vazut pe www.adevarul.ro. 


Pe parcursul celor 35 de minute veti putea vedea imagini de arhiva (de la Revelioanele lui Marian Vanghelie si pana la clipurile electorale ale anilor ’90), veti putea afla cum reactioneaza un primar cand se trezeste cu o geanta plina cu bani pe birou, ce simte cand ii bat mascatii la usa si ce il determina sa nu renunte la functie nici dupa ce a ajuns in arest.

Incepand de joi puteți urmari documentarul marca „Adevarul” in care se vor regasi afirmații de genul: “Faci ce vrei ca primar. Nu te mai intereseaza de nimeni” sau “Primarul este ales si oamenii daca l-au ales, are libertatea sa faca orice doreste in binele comunitații”. Duminica, 5 iunie, 14.047 de oameni candideaza pentru a fi primari in comunele si orasele Romaniei. Voteaza responsabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *