free download 78 travel guides written by experts

Primăria Capitalei anunță primul spectacol pus în scenă de Teatrul Dramaturgilor Români

Sâmbătă 6 și duminică 7 mai, la ora 17.00, Teatrul Dramaturgilor Români prezintă în avanpremieră spectacolul Confidenţial. Scene argheziene, în regia lui Dan Tudor.

Producția, realizată pe baza unor schiţe dramatice mai puţin cunoscute ale lui Tudor Arghezi, este un omagiu adus marelui scriitor la comemorarea a 50 de ani de la intrarea sa în panteonul literaturii universale.
teatrul-de-comedieReprezentațiile vor avea loc în Sala Nouă a Teatrului de Comedie, strada Sfânta Vineri nr. 11. Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție de cultură proaspăt înființată de Primăria Municipiului București, iar sala de spectacole a teatrului este în curs de amenajare.

Spectacolul este o coproducţie a Teatrului Dramaturgilor Români și a Muzeului Naţional al Literaturii Române, în parteneriat cu Teatrul de Comedie.

Din distribuţie fac parte: Marius Bodochi, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Cristina Deleanu, Afrodita Androne, Luana Lute. Scenografia spectacolului este semnată de Corina Grămoşteanu, muzica de Vlaicu Golcea şi coregrafia de Florin Fieroiu.

Spectacolele TDR sunt supratitrate în limba engleză.

Vă așteptăm la spectacol!

www.teatruldramaturgilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *